Yaz sofraları için şık dekorasyon detayları

Sıcak havanın bunaltıcı etkisinden uzak kalmak isteyenler, oturma alanları kadar yemek sofralarını da bahçe ve balkonlara taşıdı. Peki yaz sofraları için nasıl dekorasyonlar hazırlanabilir? Sizler için önerdiğimiz kalabalık yaz sofralarına özel dekorasyon önerileriyle sofralarınızda, hem daha renkli bir görünüm hem de doğal ve taze bir tat elde etmiş olabileceksiniz.

Serin bahçe ve balkonlara kurulan yaz sofraları için; hafif yemekler, serin içecekler ve dostlarla kurulacak birbirinden renkli sohbetler hazırlanır. Kalabalık yaz sofralarını, bunlarla birlikte daha özel ve renkli kılan dekorasyon önerileri de mevcuttur. Bilinen tüm klasik yaklaşımları bir kenara bırakıp size sunacağımız 3 farklı dekorasyon detayını, yaz sofralarınızda uygulayabilirsiniz. Bu dekorasyon detaylarıyla, doğanın renkli havası, yaz sofralarınıza yansır.

Yemek masası dekorasyonunda dikkat edilmesi gerekenlere göz atmak için tıklayın...

RENKLİ TAKIMLAR

Yaz sofraları dekorasyonu

Yaz sofraları dekorasyonu

Yazın cıvıltısını sofralarınıza taşımak istiyorsanız farklılıklara kapınızı açın. Tabaklarınız için renkli takımlar tercih edin. servislerde Amerikan servisi kullanın. Peçetelerinizi, hazırlamış olduğunuz şık sunumlarla servis edin. Klasikten kaçının.

Bu sezon için renk konusunda mavi ve beyaz detaylar öne çıkıyor. Desen konusunda da çiçek tasarımları dışında geometrik şekiller etkin. Bu nedenle bu detayları sıkça göreceksiniz.

MİX&MATCH AKIMLI SOFRA DİZAYNI

Mix&match akımı

Mix&match akımı

Daha hareketli ve dinamik bir sofra düzeni için mix&match akımını uygulayın. Birbirine zıt ya da uyumsuz görünen şeyleri birlikte sunun. Düzensiz bir görünüm içerisinde uyumlu takımlar gibi düşünün. Hem farklı hem de daha özgür.

Mix&Match akımı genellikle modada sık tercih edilir. Ancak 2020 yaz sofraları dekorasyonunda ilgi görecektir. Bu akımın sözlük anlamı, karıştır ve yakıştır.

MEYVE DETAYI

Yaz sofrası dekorasyonları

Yaz sofrası dekorasyonları

Yaz deyince akla bir yandan da serin tutan meyveler gelir. Karpuz, kavun ve çilek bu meyveler arasında ilk sırasında yer alır. Sofralarınız için sunacağınız içecekleri asitli sıvılardan yana kullanmayın.

Onların yerine meyveleriniz ile hazırlayacağınız taze ve serin sıvıları tercih edin. Böylelikle hem daha renkli bir görünüm hem de doğal ve taze bir tat elde etmiş olursunuz. 

 

Davetlere özel en şık gece elbiseleri 2020

İLİŞKİLİ HABER

Davetlere özel en şık gece elbiseleri 2020
Kontrollü normalleşme sürecinde yat turizmine büyük ilgi!

İLİŞKİLİ HABER

Kontrollü normalleşme sürecinde yat turizmine büyük ilgi!

BİR YORUM YAPIN 0