Kurban Bayramı için en keskin bıçaklar! En kaliteli bıçak modelleri 2023

Kurban Bayramı süresince kurban etlerinin kesimi ve dağıtımı işlemleriyle yoğun bir şekilde uğraşılır. Zamanınızı harcayacağınız ve bilek gücü isteyen bu işlemde, et kesimi için en uygun bıçağı kullanmanız önemlidir. Peki kurban eti kesimi için en kaliteli bıçaklar nasıl seçilir ve elektrikli bıçak modelleri nelerdir? En iyi kurban bıçak modelleri ve fiyatları nedir? İşte detaylar...

Kurban Bayramıyla beraber etlerin kesimi için seçim yaparken oldukça dikkatli bir araştırma yapmak gerekiyor. Bıçakların markası, kalitesi ve keskinliği etlerin iyi bir şekilde kesilmesi ve işlemin çabuk bitmesi açısından oldukça önemli. Eğer etlerin kesimini hızlı bir şekilde bitirmek isterseniz elektrikli bıçak setleri bu noktada yardımınıza koşacaktır. Döner kesme makine setleri adıyla satışa sunulan elektrikli bıçak setleri, ne kadar pratik olsa da normal bıçaklara oranla daha yüksek fiyatlı diyebiliriz. Bu bayramda ister elektrikli bıçak seti ister keskin bir bıçak kullanmak isterseniz sizler için harika önerilerimiz var! Gelin, Kurban Bayramı'nda etleri rahat ve doğru bir şekilde doğramanın püf noktası olan en güzel bıçak modelleri ve fiyatlarına birlikte göz atalım.

Kurban Bayramı için derin dondurucu nasıl seçilir? 2023 En iyi derin dondurucu modelleriİLİŞKİLİ HABERKurban Bayramı için derin dondurucu nasıl seçilir? 2023 En iyi derin dondurucu modelleri

ELEKTRİKLİ BIÇAK MODELLERİ 2023

Remta Remta Döner Kesme Makinası Elektrikli Döner Bıçağı

Remta Remta Döner Kesme Makinası Elektrikli Döner Bıçağı

REMTA 10 CM ELEKTRİKLİ DÖNER BIÇAĞI
3.699,00 TL

GÜÇ: 80 WATT
AĞIRLIK: 1.5 KG
TIRTIKLI BIÇAĞI İLE TAVUK DÖNER İÇİN DE KULLANILIR

Tekin Döner Kesme Makinası 12 Cm Elektrikli Döner Bıçağı T3 Kablolu

Tekin Döner Kesme Makinası 12 Cm Elektrikli Döner Bıçağı T3 Kablolu

TEKİN 12 CM ELEKTRİKLİ DÖNER BIÇAĞI
12.824,05 TL

GÜÇ: 90 WATT
BIÇAK: 120 MM / PASLANMAZ ÇELİK
KESİM KAPASİTESİ: 100 KG

IŞIKGAZ SİLVERİNOX ELEKTRİKLİ DÖNER KESME MAKİNESİ
5.724,70 TL

GÜÇ: 80 WATT
AĞIRLIK: 1.5 KG
ÜRÜN ÖLÇÜLERİ: 23 X 18 X 27 CM

KURBAN BIÇAKLARI NASIL BİLENİR?

Kurban etlerinin kesimi sırasında elektrikli bıçaklar yerine keskin bıçak kullanmak istiyor olabilirsiniz. Ancak kullanacağınız bıçağın da iyi bir markaya sahip olması ve iyi bilenmiş olması gerekir. Peki kurban bıçakları nasıl bilenir? Bıçağınızı bilemeye başladığınız zaman dikkate almanız gereken şeyler vardır. Bunlardan ilki, bıçağınızın bilenmeye uygun bir çeliğe sahip olup olmadığıdır. İkinci önemli nokta ise ağız kısmının da, bilenmeye uygun olup olmadığıdır. 

Kurban bıçakları bileme

Kurban bıçakları bileme

Bundan emin olmak için bir bilene danışmanız kesinlikle şarttır. Bunlarla birlikte, bıçağınızın yıllardır bilenip bilenmediği noktasına da yakından bakmanız gerekir. Bıçak bilemesi çoğunlukla taşlama ile yapılır. Eğer bu yöntem ile yapılıyorsa, bıçağı mutlaka bolca soğutma suyuna tutup bilmelisiniz. Aşırı ısınmadan kaçının. Bu, bıçağın yapısını değiştirir.

Bıçak bileme

Bıçak bileme

KURBAN BIÇAKLARI FİYATLARI 2023

Bir bıçak satın alırken önem vermeniz gereken ilk şey, kavranış biçimi olmalıdır. Eğer elinize kolayca alabiliyor ve tutuş sağlayabiliyorsanız, bu sizin için doğru olan bir bıçak şeklidir. Bir bıçağın kaliteli olup olmadığını da test etmeniz gerekir. Bunu anlamanızın en kolay yolu, çelik yapısıdır. Çelik yapısı, bıçakların kalitesini belirler. Bir bıçak satın alırken son olarak kesim noktasına bakmanız gerekir. Ucu sivri ya da kalın olmayan bıçaklar, dayanıklı ve kaliteli modellerden olmayacaktır. Bu nedenle bıçağın ağır yapıda olanını satın almanız doğru olan olacaktır. 

SÜRMENE KURBAN KASAP BIÇAK SETİ
147,87 TL
1 ADET DERİ YÜZME BIÇAĞI
1 ADET KEMİK SIYIRMA BIÇAĞI
1 ADET KESME BIÇAĞI

Pirge PRO2002 Kurban Bıçak Seti 3’lü

Pirge PRO2002 Kurban Bıçak Seti 3’lü

PİRGE PRO2002 KURBAN BIÇAK SETİ
484,19 TL
1 ADET 12.5 CM KASAP BIÇAĞI
1 ADET 14.5 CM SIYIRMA BIÇAĞI
1 ADET 19 CM KASAP BIÇAĞI

İYİ BAYRAMLAR!

Kurbanlık nereden alınır? İstanbul'da kurbanlık hayvan nereden alınır?

İLİŞKİLİ HABER

Kurbanlık nereden alınır? İstanbul'da kurbanlık hayvan nereden alınır?
Kurban kesme şartları neler? Kadınlar kurban kesebilir mi?

İLİŞKİLİ HABER

Kurban kesme şartları neler? Kadınlar kurban kesebilir mi?

BİR YORUM YAPIN 0