Gelinim Mutfakta'da kim elendi? 3 Haziran puan durumu

Gelinim Mutfakta programında nefis lezzetler hazırlanmaya devam ediliyor. Peki yeni haftada çeyrek altının sahibi kim oldu? 3 Haziran Perşembe günü birinci gelin kim oldu? Hangi gelin elendi ve hangi gelin 5 altın bileziğin sahibi oldu? Soruların yanıtları haberimizde.

Gelinim Mutfakta programında bu hafta da gelinler çeyrek altının ve 5 altın bileziğin sahibi olmak ayrıca elenen gelin olmamak için kıyasıya mücadele verdiler. Haftanın dördüncü gününde en yüksek puanı alan ve çeyrek altın sahibi olan gelin ve elenen gelin belli oldu. İşte 3 Haziran Perşembe günü Gelinim Mutfakta puan durumu...

Doya Doya Moda All Star eleme yapıldı mı? 29 Mart Doya Doya Moda All Star yeni fragman!İLİŞKİLİ HABERDoya Doya Moda All Star eleme yapıldı mı? 29 Mart Doya Doya Moda All Star yeni fragman!

GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta'da haftanın 4. gününde çeyrek altının sahibi Seda oldu. Seda 23 puan alırken, ikinci olan Ayten 15, Yağnur 9, Deniz ise 6 puan almaya hak kazandı.

BİR YORUM YAPIN 2

abuzittin azaçudur 3 yıl önce

İnsan hayata neden geldiğini, nereye gideceğini, bunun için ne hazırlık yapması gerektiğini hesaplayamazsa böyle boş şeylerle oyalanır durur.

Toplam 5 beğeni

birisi 3 yıl önce

reyting uğruna hepiniz kovuldunuz :))) kusura bakmayın harcadık sizi...

Toplam 2 beğeni