Yaz düğünleri için dekorasyon önerileri

Özellikle koronavirüs süreci sonrasında düğünler için açık alan mekanları tercih edilmeye başlandı. Gelin adayları, düğünlerinin ferah ve dekorasyon açısından şık olmasını isteyen gelinler, farklı yöntemlere başvururlar. Peki yaz düğünleri için en uygun fiyatlı dekorasyon önerileri nelerdir? Sizler için derledik.

Yaz aylarında kır, açık alan düğünler daha çok tercih edilmektedir. Davetlilerinizle eğlenceli ve hoş vakit geçirmek için birbirinden lezzetli yemeklerin yapıldığı sofraları organizasyonunuza eklersiniz. Yaz düğünü sofralarında uygulayabileceğiniz birçok dekorasyon önerisi bulunur. Sizler için en zarif detayları tek bir içerik içerisinde topladık. Yaz düğünlerinde düğün teması da kurulan sofraların düzeni de önemlidir. Kuracağınız sofralar için uygulayabileceğiniz dekorasyonlar şöyledir:

Bu dekorasyonlar için yüksek bütçeler ayırmanıza gerek yoktur. Masaların üzerine kozalak yerleştirin. Kozalaklar yaz sezonunun en çok tercih edilen dekoratif aksesuarlarındandır. Davetlilerin masalarına, kendilerine ait olduğunu belirtmek için şık ve zarif kartlıklar kullanabilirsiniz.

Çiçekler yaz düğünlerinin başrolüdür. Her bir masaya,  davetlilerinize anı kalması için kese tohumu bırakabilirsiniz. Bu keselerin üzerine misafirlerinizin adını yazabilirsiniz. Ayrıca hem gelin masasında hem de yemek masalarında yaz çiçeklerine yer verebilirsiniz.

MUM AKSESUARI

Mum ve cam vazolar masalara renk katar.  Böylelikle hem romantik hem de salaş bir dekorasyon hazırlamış olursunuz. 

 

 

 

Yaz aylarının en büyük sorunu sinek ve böceklerdir. Bunların bir sorun oluşturmaması için haşere savar ürünleri kullanabilirsiniz.  Koronavirüs nedeniyle 1.5 metre mesafe kuralı uygulanmaktadır. Sandalyeler arasında boşluğu örtmek için dekoratif ayaklı mumluk ya da çiçekliklerden kullanabilirsiniz.

Son zamanların en dikkat çeken dekorasyon ürünü, düş kapanları ve teraryumlar oluyor. Masalar üzerine koyacağınız teraryumları doğal konseptli düğünleriniz için kullanabilirsiniz.

Düş kapanları ise romantik bir dekorasyon, konsept oluşturmak isteyenler için idealdir. Farklı boyutlardaki kapanları, ayaklı aydınlatmaların arasına yerleştirerek şık ve romantik bir ortam oluşturabilir, düş kapanlarını çiçek vb. detaylarla süsleyebilirsiniz.

Oruç Reis kimdir? Oruç Reis Gemisi nedir? Oruç Reis'in tarihteki önemi

İLİŞKİLİ HABER

Oruç Reis kimdir? Oruç Reis Gemisi nedir? Oruç Reis'in tarihteki önemi
Bay Yanlış dizisinin Ezgi'si Özge Gürel'in dizi kıyafetleri

İLİŞKİLİ HABER

Bay Yanlış dizisinin Ezgi'si Özge Gürel'in dizi kıyafetleri

BİR YORUM YAPIN 0