Kalorifer peteği kaplama modelleri 2020

Kaloriferlerin oda dekorasyonuna etkisi sanıldığından da fazladır. Kalorifer peteklerini dekorasyona uyumlu hale getirmek için, peteğe uygun bir kaplama modeli seçmeniz yeterlidir. Peki en şık kalorifer peteği modelleri nelerdir? Sizler için derledik. İşte en şık kalorifer peteği kaplama modelleri ve dekorasyon önerileri.

Sonbahar ve kış ayları için ev dekorasyonunda kaloriferlerin görünümü de önem kazanır. Odaların en çok kullanılan, ısı açısından önü açık tutulması gereken birimi olan kaloriferlerin uygulanacak dekorasyona uyum sağlaması gerekir. Kimi kaloriferler çirkin bir görünüme sebep olabilir. Bunu önlemek için petek kaplama yöntemine gidilebilir. Oda dekorasyonuna da şıklık katacak olan bu kaplamalar, ahşap da spor da kullanılabiliyor. Bunun dışında üzerilerine sonbahar ve kışı temsil eden aksesuarlarla da süslenebiliyor.

Peki en şık kalorifer peteği kaplama modelleri nelerdir ve nasıl kaplamalar yapılabilir?

Kalorifer peteği kaplamalarıyla bu kısma özel bir dekorasyon uygulayabilirsiniz. Örneğin kalorifer petekleri çoğunlukla pencere önlerinde durur. Manzaraya bakıp ısınabilmek için önüne tekli bir berjer ve minik bir sehpa koyabilirsiniz.

Petekler ısı yaymak konusunda oldukça güçlü ve konforludur. Sonbahar rengi olan kahverengi ve ona yakın tonlardan oluşan bir dekorasyona uyum sağlaması için peteklerinizi ahşap modellerle kaplatabilirsiniz. Bu kaplamaların üzerine dekoratif mumlar, ayna ve çerçeveler yerleştirebilirsiniz. Ya da fonksiyonel bir kullanım özelliği kazandırmak için üzeri kısmına raf, dolap ekleyebilirsiniz. Eğer daha modern parçalardan oluşan ve kahverengi vb. tonlardan uzak renklerden kullanacaksanız, spor kaplama modellerini tercih edebilirsiniz. 

 

 

KALORİFER PETEĞİ KAPLAMA ÖRNEKLERİ

Çin böreği(Spring rolls) nasıl yapılır? En kolay Çin böreği yapmanın püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Çin böreği(Spring rolls) nasıl yapılır? En kolay Çin böreği yapmanın püf noktaları
Tüp bebek masraflarını devlet karşılıyor mu? Tüp bebek tedavisinde devlet desteği nasıl alınır

İLİŞKİLİ HABER

Tüp bebek masraflarını devlet karşılıyor mu? Tüp bebek tedavisinde devlet desteği nasıl alınır

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0