Sonbahar-kış nevresim takımı modelleri

Nevresim takımı modelleri, sezon trendlerini yatak odası dekorasyonlarına taşıyor. Bunu da tasarım ve desenleriyle sağlıyor. Yeni sezonda sade bir şıklık tercih ediliyor. Peki nevresim takımı alırken nelere dikkat edilmelidir? Hangi doğal malzeme türü, nevresim takımları için en uygundur? 2020 sonbaharının en şık nevresim takım modelleriyle ilgili tüm detaylar yasemin.com'da!

Sonbaharın nevresim takım modelleri için trendler belli oldu. Günün tüm yorgunluğunun atıldığı uyku anında, kişinin kendisini daha rahat hissetmesini sağlayan yumuşak nevresim takımları, yatak odası dekorasyonuna da bu sezon için sadelik kazandırıyor. Pastel tonların tercih edildiği sonbahar koleksiyonunda, dinlendiricilik hissi ön planda tutuluyor. Yeni modeller sayesinde yatak odası dekorasyonunda ferah bir görünüm oluşuyor. En çok tercih edilen renkler ise turkuaz, mavi, soft pembe ve tarçın kabuğu oluyor. Bu renkler sayesinde sonbahar teması, yatak odalarına taşınmış oluyor. Desen konusunda bu sezon ekose ve geometrik şekiller kullanılıyor. Bu desenler her dekorasyona uyum sağlıyor. Fazla abartılı olmayan bu tasarımlar, sade dekorasyonlarda da sırıtmıyor. Yeni sezon nevresim takımları pamuk, yün, ipek ve keten gibi doğal malzemelerle üretiliyor. Bu modeller içerisinde en çok tercih edilen ise pamuklu modeller oluyor. Pamuklu modeller, dayanıklılıkları dışında kolayca temizlenebilmeleri yönünden de ideal oluyor. 

Nevresim takımı alırken ilk olarak satın aldığınız markanın güvenilir olup olmadığına bakmanız gerekiyor. Kullanacağınız nevresimin, sağlığınıza zarar vermemesi de önemli olan bir diğer husustur. Bu sebeple marka güvenirliğine muhakkak önem verin. Baskı ve malzemelerde hiçbir kimyasal ürünün kullanılmaması gerekiyor.

NEVRESİM TAKIMI MODELLERİ 2020

BELLA MAİSON - %100 PAMUK RANFORCE TANORA ÇİFT KİŞİL NEVRESİM TAKIMI: 190 TL

BELLA MAİSON - %100 PAMUK RANFORCE NAOMİ ÇİFT KİŞİLİK NEVRESİM TAKIMI: 140 TL

KARACA HOME - PARLİN FUŞYA ÇİFT KİŞİLİK NEVRESİM TAKIMI: 170 TL

COTTON BOX - ÇİFT KİŞİLİK PAMUK SATEN NEVRESİM TAKIMI PERA: 322 TL 

ENGLİSH HOME- PLAİN PAMUK TEK KİŞİLİK NEVRESİM TAKIMI: 130 TL

Sırt çantalı seyahate çıkanlara tavsiyeler Seyahate uygun sırt çantası nasıl olmalıdır?

İLİŞKİLİ HABER

Sırt çantalı seyahate çıkanlara tavsiyeler Seyahate uygun sırt çantası nasıl olmalıdır?

BİR YORUM YAPIN 0