Akordiyon kapılar avantajları ve dezavantajları! Akordiyon kapı kurulum fiyatları

Kullanım açısından pratik, kurulumu da oldukça basit olan akordiyon kapılar, son zamanlarda sıkça tercih ediliyor. Peki akordiyon kapıların avantaj ve dezavantajları nelerdir? Akordiyon kapı kurulum fiyatları ne kadardır? İşte akordiyon kapılar hakkında merak edilenler.

Akordiyon denildiği anda akla ilk olarak müzik aleti gelmektedir. Ancak dekorasyonda da son dönemlerde bu kelime sıkça kullanılmaktadır. Sebebi ise kullanımı oldukça pratik olan ve görünümüyle bir paravan andıran kapı modellerine, akordiyon isminin verilmesidir. Akordiyon kapılar da tıpkı diğer kapılar gibi temel özelliklerin hepsine sahiptir. Bu kapıların en büyük artısı, dar evlerde kullanım kolaylığı oluşturmasıdır. Eğer dar alana sahip bir evde ikamet ediyorsanız, bu kapılar sizler için uygun olacaktır. İçeriğimizde akordiyon kapıların avantaj ve dezavantajlarına, kullanım alanlarına ve kurulum fiyatına-maliyetine yer verdik. 

AKORDİYON KAPI AVANTAJLARI VE DEZAVANTAJLARI

AKORDİYON KAPI AVANTAJLARI

- Maliyet açısından uygun ve ucuzdur. Fiyat açısından sizleri zorlamaz.

- Kullanımı oldukça kolaydır. Kullanış açısından zorlamaz.

- Kurulum açısından kolaydır.

AKORDİYON KAPI DEZAVANTAJLARI

- Diğer kapılara kıyasla ses ve ısı yalıtımı konusunda zayıf ve yetersizdir. Odada bulunan sesler, diğer seslere olduğu gibi yansıtır.

- Kullanım ömründe uzunluk garantisi yoktur. Bu nedenle dikkatli ve özenli kullanılması gerekir.

Akordiyon kapı kullanım alanları ise şu şekildedir:

AKORDİYON KAPI KULLANIM ALANLARI

Akordiyon kapılar evlerde çoğunlukla mutfak, banyo ve koridor kullanılmaktadır. Dar alanlar için avantajlı olan bu kapılar,  kullanım kolaylığıyla özellikle mutfaklarda ve koridorlarda tercih edilmektedir. Üretim sırasında isteğe göre ölçüleri de değişebilmektedir.

Akoridyon kapıların bir diğer özelliği ise aynı anda iki farklı şekilde kullanabilmesidir. Örneğin bir banyoda hem duşakabin hem de kapı olabilmektedir. Koridorlarda ise alan bölmek amacıyla kullanılmaktadır.

AKORDİYON KAPI KURULUM FİYATI / MALİYETİ

Akordiyon kapılar, kurulum maliyeti açısından uygundur. Üretiminde kullanılan malzeme ve yapılan tasarımına göre fiyatında değişim gösterebilen akordiyon kapıların ortalama fiyatı, 300 - 600 TL arasındadır.

Bazı firmalar kendileri kurabildikleri gibi demonte şeklinde gönderenler de mevcuttur. Demonte şeklinde gönderilen kapıların yanında kurulum rehberi de bulunmaktadır.

Tosun Paşa filmi hakkındaki o gerçek ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Tosun Paşa filmi hakkındaki o gerçek ortaya çıktı!
Şile Ağva'da günübirlik gezilecek yerler

İLİŞKİLİ HABER

Şile Ağva'da günübirlik gezilecek yerler

BİR YORUM YAPIN 0