Genç kız odası nasıl yapılır? Genç kız odası süsleme önerileri 2020

Genç kız odaları için artık dekorasyondaki uyum kadar süslemeler de önemlidir. Bu süslemeleri yalnızca aksesurlar ile değil yeni tarz mobilyalarla sağlayabilirsiniz. Son dönemin ilgiyle takip edilen influencerlerinin de tercih ettikleri süsleme önerilerine, haberimiz içerisinde detaylıca yer verdik. İşte genç kız odası süsleme önerileri.

Evde kalınıp koronavirüsten korunmaya devam edilen bu dönemde, kendinizi evinizde bir takım yenilikler yapmaya yönlendirebilirsiniz. Bu alanların başında da eğer evinizde varsa, bir genç kız odası gelebilir. Son dönemlerde özellikle Instagram ve YouTube influencerlerinin paylaştıkları vlog çekimlerinde, odalarına dair verdikleri ipuçları takipçilerinin beğenisini kazanmaya başladı. Odalarında kullandıkları ürünler, hem fazla yer kaplamıyor hem de klasik görüntünün dışına çıkarıyor. Peki bir genç kız odası dekorasyonunda, renkliliği ve farklılığı oluşturan ürünler neler olabilir? Bir influencer odasından yola çıkarak, kullanışlı ve dikkat çekici bir genç kız odası oluşturmanın yollarını araştırdık. 

GENÇ KIZ ODASI SÜSLEME ÖNERİLERİ

# AÇIK GARDIROP VE AYAKLI ASKILIKLAR

HEPSİ BURADA: 2.000 TL

Genç kız odaları için en dikkat çekici değişiklik, gardıroplarla sağlanıyor. Günümüzde açık gardırop modelleri tercih ediliyor. Bu tarz gardıroplarda, sadece en sık kullandığınız ya da kısa mesafeli işlerinizde giyeceğiniz eşofman, hırka vb. parçalarınızı asabilirsiniz.

TRENDYOL: 50 TL

Ancak gardırop yerine askıları tercih edenler de mevcut. Yani mağazalarda gördüğünüz o reyon askılarını da odanızda gardırop niyetiyle kullanabilirsiniz. Veya duvarınıza elbise askılarından da taktırabilirsiniz.

# MAKYAJ AYNASI LAMBALARI

N11: 126 TL

Çoğunlukla sanatçı kulislerinde görülen bu lambalar artık genç kız odalarında da tercih ediliyor. Makyaj masası aynalarının tam çevresine dizilen bu lambalar, akşam vakitlerinde oda lambası yerine yakılabilir ve odaya ayrı bir parlaklık kazandırabilir.

# ÇOK ÇEKMECELİ ŞİFONYER

TRENDYOL: 699 TL / 397 TL

Açık gardırop modellerine, çoğu kıyafet yerleştirilemez. Bu nedenle çok çekmeceli şifonyerler bir avantaj görür. hemen makyaj masasının yanına yerleştirilebilir ve üzerine de aksesuarlar dizilebilir.

# MAKYAJ MASALARI

Makyaj masaları bir genç kız odasının olmazsa olmazıdır. Influencerlerin vlog ve paylaşımlarında, odalarında özellikle makyaj masalarının olduğunu görmektesiniz. Birçok genç kız, çalışma masasıyla makyaj masasını ortak kullanmak gibi bir hataya düşer bu da alan kısıtlar. Oysa sadece makyaj masası olarak kullanacağınız tek bir alanda, malzemelerinizi de düzenli bir şekilde yerleştirebilirsiniz.

 

TRENDYOL: 600 TL - 499 TL

# DUVAR VE BOY AYNALARI

KOÇTAŞ: 90 TL - 45 TL

Aynalar, dar ve küçük odaların geniş ve büyük durmasını sağlar. Bu nedenle aksesuar olarak tercih edilmelidir. Duvarlardaki boşluğu gidermek için çerçeveli ya da geometrik şekilli aynalar, oda içerisindeki köşe boşluğunu kapatmak için de ayaklı - boydan aynalar kullanabilirsiniz.

TRENDYOL: 131 TL - 135 TL

Jüpiter nedir, Jüpiter özellikleri ve etkileri nelerdir? Jüpiter hakkında neler biliyoruz?

İLİŞKİLİ HABER

Jüpiter nedir, Jüpiter özellikleri ve etkileri nelerdir? Jüpiter hakkında neler biliyoruz?

BİR YORUM YAPIN 0