Evleriniz için tasarlanmış el örgüsü dekorasyon modelleri

Karantina döneminde kendinize bir uğraşı olarak seçtiğiniz örgülerle evleriniz için şık dekoratif ürünler yapabilirsiniz. Peki hem kış mevsimine yakışacak hem de kolaylıkla örebileceğiniz dekoratif ürünler nelerdir? Sizler için, bu ürünlerden bir öneri listesi oluşturduk. İşte evleriniz için en şık örgü dekorasyon ürünleri!

Kış aylarında örgü vb. aktivitelerin yapımı artış gösterir. 2020 yılında ise buna ekstra Koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanan sosyal izolasyon da eklenmiş oldu. Evde dururken can sıkıntısını gidermek isteyenler, örgü konusunda farklı arayışlara da yönelmeye başladılar. Sadece kıyafet değil, evler için dekoratif ürünler de tasarlanıp örülebilir. Bu ürünleri yapmak da oldukça basittir. Evlerin hemen hemen her köşesinde rahatlıkla kullanılabilen ve mağazalardan satın almanıza gerek kalmayan bu ürünleri, sizler için bir araya getirdik. İşte, kış mevsiminde dekore edilen evlere ayrı bir renk ve hava katacak, doğal aksesuar parçalar...

- BATTANİYE: 

Kış ayları için en ideal ürün battaniyelerdir. Sadece yataklarda değil koltuk üzerlerinde de kullanılabilen bu battaniyeler, doğal bir şıklık oluşturulmasını sağlar. Birçok mağazada koltuk battaniyeleri satılıyor. Ancak siz, istediğiniz renk ve dokuda kendi battaniyenize sadece ip için para ödeyerek sahip olabilirsiniz. 

- KİLİM:

Kış ayları için bir diğer olmazsa olmaz dekoratif ürün, kilimlerdir. Halılar yerine kullanılabilen ve mutfak ile antrelere serilebilen el örgüsü kilimler ile etnik bir şıklık sağlanabilir.  Yapımı sırasında ağırlıklı olarak geniş iplikler kullanılır ve iri ilmikler atılır. Bu tarz kilimleri, tıpkı battaniyeler gibi mağazadan da satın alabilirsiniz. Kullanılan şekil hep geometrik olur ve renk çeşitliliği mevcuttur.

- PUF:

Evler için en çok yapılan ev eşyaları arasında puf ve yastıklar da yer almaktadır. Pufları örmesi zor görünse de aslında tekniği basittir. Bunun için yastık kılıflarını örerken kullandığınız sistemi uygulayabilirsiniz. Birçok mağazada makine örgüsü olarak satılan bu pufları, istediğiniz boyut ve renkte tasarlayıp kullanabilirsiniz. 

 

 

 

- BANYO PASPASI:

Banyoların olmazsa olmazı paspaslardır. Günümüzde banyo paspaslarının yanında takım olarak klozet üstleri alınmakta ya da örülmektedir.  Takım kullanılması her zaman ideal olandır. Bu paspasların örülme şekli de, tıpkı diğer ürünler gibi basittir. Yapımında birçok renk kullanımına gidilir.

 

 

- ÖRGÜ AKSESUARLAR:

Sadece banyo paspası, kilim vb. şeyler değil aksesuarlar da örebilirsiniz. Bu sınıfın içerisine; sepet, duvar halısı, saksı da girmektedir. Yapacağınız bu örgüleri, evinizin her köşesinde rahatlıkla kullanıp doğal ve etnik bir görünüm de kazandırabilirsiniz. Kullanımları da oldukça basittir. Katlayıp çekmecelere koyabilirsiniz.

 

İğne korkusu nasıl yenilir? İğne fobisini yenmenin yolları

İLİŞKİLİ HABER

İğne korkusu nasıl yenilir? İğne fobisini yenmenin yolları
Evleriniz için en şık örgü sepet modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Evleriniz için en şık örgü sepet modelleri

BİR YORUM YAPIN 0