MasterChef'te kullanılan tüm mutfak ürünleri!

Her akşam TV8 ekranlarında yayınlanan ve bu akşam yayınlanacak olan son bölümle görkemli bir finale hazırlanan MasterChef Türkiye'de, yapılan yemekler kadar kullanılan teknik malzemeler de büyük ilgi görüyor. Birçok kişi MasterChef'te kullanılan mutfak ürünleri hakkında araştırma yapıyor. Sizler için MasterChef'te kullanılan tüm mutfak ürünlerini, tek bir haber içerisinde derledik.

TV8'in ilgiyle takip edilen ve jürisinde Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ile İtalyan şef Danilo Zanna'nın yer aldığı MasterChef Türkiye, bu akşam yayınlanacak olan final bölümüyle ekrana veda edecek. Üçüncü sezon şampiyonunu belirleyecek olan yarışma programı, yayınlandığı her akşam çıkardıkları menüler kadar, kullandıkları ürünlerle de dikkat çekiyor. Oldukça pratik ve kullanışlı olan bu ürünler, Google üzerinde de sıklıkla aratılıyor. Peki MasterChef yarışmacıları, yemeklerini hazırlarken hangi mutfak ürünlerini kullanıyorlar? MasterChef'te kullanılan bıçaklar, bakır tavalar, mutfak robotu, yağdanlıklar ve düdüklü tencereler neler? Tüm markaları tek bir içerikte topladık. İşte MasterChef'te kullanılan tüm mutfak ürünleri:

MASTERCHEF'TE KULLANILAN TÜM MUTFAK ÜRÜNLERİ

Programda kullanılan düdüklü tencereler, Karaca Perfect Gray serisi olarak geçiyor. Kolay kullanıma ve temizlenme özelliğine sahip olan düdüklü tencerelerin model ve fiyat bilgisi için tıklayın.

MASTERCHEF'TE KULLANILAN DÜDÜKLÜ TENCERELER

Programda kullanılan tüm bıçak ürünleri, Pirge Ecco bıçak setlerine aittir. Şef bıçağı olarak da geçen ve kolay kullanım ile temizlenme özelliğine sahip olan bıçakların model ve fiyat bilgisi için tıklayın.

MASTERCHEF'TE KULLANILAN BIÇAKLAR

Programda kullanılan mutfak robotu, Tefal Masterchef Gourmet serisine aittir. Tıpkı diğer ürünler gib kolay kullanım özelliğine sahip olan mutfak robotu model ve fiyat bilgisi için tıklayın.

MASTERCHEF'TE KULLANILAN MUTFAK ROBOTLARI

Programda kullanılan yağlık sos şişeleri, Woodenly gibi markaların ürünlerine aittir. Kolay temizlenebilen ve takım halinde satılan şişelerin kullanımı da kolaydır. Yağlık sos şişeleri model ve fiyat bilgisi için tıklayın.

MASTERCHEF'TE KULLANILAN YAĞLIK SOSLAR

Programda kullanılan bakır tencere ve tavalar, Coho Object markasının Coho Elegant serisine ait olan bakır setlerde yer almaktadır.Tek haliyle de satılabilen bakır tava ve tencerelerin model ve fiyat bilgisi için tıklayın.

MASTERCHEF'TE KULLANILAN BAKIR TENCERE VE TAVALAR

Podcast nedir, nasıl kullanılır? Podcast ortaya nasıl çıktı?

İLİŞKİLİ HABER

Podcast nedir, nasıl kullanılır? Podcast ortaya nasıl çıktı?

BİR YORUM YAPIN 0