Masumlar Apartmanı mobilya sponsorları! Masumlar Apartmanı dekorasyon

Masumlar Apartmanı dizisi, seyircinin büyük bir ilgiyle takip ettiği ve yayınlandığı her gün sosyal medyaya damga vurmasıyla dikkat çekiyor. Dizide kullanılan mobilyalar da, hikayenin anlatıcılığına önemli etki sağlıyor. Seyirciler de Masumlar Apartmanı dizisinin sponsorlarını araştırıyor. Peki Masumlar Apartmanı'nın mobilya sponsorları hangi markalar?

Ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı, temizlik takıntısı olan ve bir dönem Gülseren Budayıcıoğlu'ndan tedavi görmüş olan Safiye ile Gülben adlı abla - kardeşlerin hikayesini ekrana getiriyor.  İki sezondur reytinglerde büyük başarı yakalayan ve konusuyla herkesin beğenisi kazanan dizi; İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan tarihi Temel Apartmanı'nda çekiliyor. İki katlı ve odaları oldukça geniş olan bu dairede kullanılan mobilyalar ise göz alıcı duruyor. Hikaye ve karakterleriyle zengin bir olay örgüsüne sahip olan dizi aynı durumu, dekor için kullanılan eşyalarda da yaşıyor. 

  • Masumlar Apartmanı'nda karakterlerin hayat şekilleri ve yapılarına göre farklı dekorasyon stilleri uygulanmaktadır.
     
  • Safiye'lerin evinde alt kısımda kahve ve klasik dekorasyon tarzı ağır basarken, Han'ın oda kısmı ise daha modern ve siyah renk ağırlıklıdır.
     
  • Esra'nın evinde ise spor ve rahat mobilyalardan oluşturulmuş bir dekorasyon tercih edilmektedir.
     

Masumlar Apartmanı 35. bölüm fragmanı! İLİŞKİLİ HABERMasumlar Apartmanı 35. bölüm fragmanı! 'Senin içinde nasıl bir kötülük var?'

MASUMLAR APARTMANI'NDA MOBİLYA SPONSORLARI

Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Masumlar Apartmanı'nın mobilya sponsoru olan markalar sırasıyla şu şekilde:

- Mobzand Mobilya, Acar Yatak, Almila Bebek Çocuk Genç Odası, Fuga Mobilya, Demontha.

İnci'nin odasında kullanılan karyola ve komodinin markası Demontha'dır. Komodinin fiyatı 490 TL, karyolanın fiyatı ise 1.450 TL. Mobilya, % 100 kayın ağacından üretimdir. Karyola, Nuala Karyola serisindendir. Komodin ise Olina karyola serisindendir.

Nevresim ve aksesuar ürünleri için sponsor olan markalar ise; Güneş Melamin, Graser  Cam Selamik Doğal Taş, Karaca ve Hobby Home Collection'dur. Evde yemek sahneleri için kullanılan tabaklar, Karaca markasına aittir. 

Masumlar Apartmanı'nda kullanılan bu tablolar, Gülnur Antay imzalı portreler. Fov- Art Galerisi'nde yer alıyorlar. Zambak desenli tablo ise Ayhan Özoğuz'a ait.

Dizide kullanılan nevresim takımlarında ise Hobby Home Collection koleksiyonu değerlendiriliyor. Safiye'nin odasında kullanılmış olan nevresimlerde de Hobby Home Collection ürünleri tercih edilmiştir.

Mutfak için teknolojik ürünlerde ise Arçelik markası tercih edilmektedir. Örneğin sterilizasyon amaçlı kullandıkları ürün; Arçelik Sterilizasyon Makinesi'dir.

Pertevniyal Valide Sultan Cami nerede ve nasıl gidilir? Pertevniyal Valide Sultan Cami mimarisi

İLİŞKİLİ HABER

Pertevniyal Valide Sultan Cami nerede ve nasıl gidilir? Pertevniyal Valide Sultan Cami mimarisi

BİR YORUM YAPIN 0