2021 yılı trend halı modelleri! Yeni sezonda hangi halı modelleri var?

Yeni yılın trendleri belli olmaya devam ediyor. Bu sezonun halı modellerinde trend vintage ve yünlü modeller yer alıyor. Evlerde sıcak ve nostaljik bir hava oluşmasını sağlayan 2021 yılı trend halı modellerini satın alırken bilmeniz gereken detayları, haberimizde derledik.

Halılar hem evlerin daha dolu görünmesini sağlar hem de dekorasyonun tamamlayıcı bir parçası olur. Bu sebeple seçilen halının kullanıldığı odaya uygun olması kadar, sezonun trendlerini yansıtıyor olması da önemlidir. 2021 halı trendlerinde yer alan modeller, hemen hemen her dekorasyona uyabilme avantajını bulunduruyor. Vintage ve yünlü modellerin ön plana çıktığı halılarda, kahve ve beyaz renkleri ağırlıklı olarak kullanılıyor. Kullanıldığı mekana hem modern hem de sade bir hava katan sezonun trend halıları, ev dekorasyonunda da kişisel tarzın kolayca ve rahatlıkla yansıtılmasını sağlıyor. 

*Bir halı satın alırken bilinmesi gereken en önemli şey; alınan modelin sahip olduğu özellikler olmalıdır. Çünkü bazı halılar kişilerin yaşam alanında zorluklar çekmesine sebep olabilmektedir. Özellikle astım hastalığı olanlar için, antialerjik ve antibakteriyel halıların tercih edilmesi çok önemlidir.

2021 TREND HALI MODELLERİ

         VİNTAGE HALILAR

Vintage halılar, nostalji deyince akla gelen ilk dekorasyon parçalarındandır. 2021 halı dekorasyonu trendlerinin başında gelmektedir. Bu sene için rahatlık kavramını temsil etmektedir. Her boyutta tercih edilebilen vintage halılar için kullanmadığınız, modası geçmiş eski halılarınızı da değerlendirebilirsiniz. 

KARIŞIK DESENLİ HALILAR

Vintage halılar rahatlığı temsil etse de, bu yıl trendlerinde sadece rahatlık ön planda durmuyor. Karışık desenli halılar da listede yer alıyor. Bu modellerde desenler kadar renk çeşitliliği hakim. Puf koltuklar, avangart mobilyalarla istenilen şıklık sağlanabiliyor. Modellerde zıt duran renklerin birleştiği halılarla karşılaşabiliyorsunuz.

YÜN HALILAR

Özellikle genç kız odaları için sıkça tercih edilen yün halılar, yumuşak dokusu sayesinde tıpkı vintage halılar gibi rahatlık hissi uyandırdığından, dinlenme alanları olarak kabul edilen yatak ve oturma odalarında tercih edilir. Yün halıları misafir odalarında görmeniz mümkün olmaz. Spor ve modern mobilyalarla dekore etmeniz, doğru olandır.

SU GEÇİRMEZ HALILAR

Halıların insan yaşamını kolaylaştırıcı olmaları da önemli bir noktadır. Eğer evinizde evcil dostlarınız varsa, o'nlar için uygun olan halılardan tercih etmelisiniz. Bu açıdan su geçirmez halılar en uygun olanıdır. 2021 trendleri arasında da yer alan su geçirmez halılar aynı zamanda mutfak ve banyolar için de idealdir.

Vücuttaki benler neden olur? Vücut beni nasıl oluşur? Vücuttaki benler neyin habercisi...

İLİŞKİLİ HABER

Vücuttaki benler neden olur? Vücut beni nasıl oluşur? Vücuttaki benler neyin habercisi...
Hafta sonunda ailecek izleyebileceğiniz seyahat belgeselleri

İLİŞKİLİ HABER

Hafta sonunda ailecek izleyebileceğiniz seyahat belgeselleri
Gri ve sarı ev dekorasyonu fikirleri 2021

İLİŞKİLİ HABER

Gri ve sarı ev dekorasyonu fikirleri 2021

BİR YORUM YAPIN 0