Evleriniz bahara hazır mı? 4 adımda evinizi bahara hazırlayın

Kış aylarının etkisinden kurtulmak için evlerinizde değişikliğe yönelebilirsiniz. Bunun evlerinizi bahara hazırlamanız yeterli olacaktır. Peki bunu nasıl yapabilirsiniz? Sizler için, 4 adımda evinizi bahara hazırlamanızı sağlayacak dekorasyon önerilerini derledik.

Mart ayıyla birlikte ilkbahar mevsimi için ilk adım atılmış oldu. Havaların ılımanlaştığı, paltoların atılıp daha hafif parçaların giyildiği bu dönemdeki geçiş değişiminden ev dekorasyonlarını da nasibini alıyor. Kış aylarının sıcak atmosfer temasına dayalı dekorasyonlarından kurtulmanızı sağlayacak ilkbahar dekorasyonlarına yönelmeniz gerekiyor. Peki eviniz bahara hazır mı? Dekorasyonu evinizde uygulamadan önce evinizi ortama hazırlamanız gerekir. Bunu sağlamanızı sağlayacak 4 kolay adım bulunmaktadır:

4 ADIMDA EVİNİZİ BAHARA HAZIRLAYIN

Kış ayının kirlerini taşıyan duvarlarınızı ya boyatın ya da son dönemin trendlerinden olan desenli duvar kağıtlarını kullanın. Canlı ve parlak renkleri kullanmanız doğru olacaktır. Seçeceğiniz desenli duvar kağıtlarında ise doğayı temsil eden simgeler kullanabilirsiniz. Eğer duvar kağıdı kullanmak istemezseniz de doğa resimlerinin bulunduğu tablolardan alabilirsiniz.

Güneş ışığı sadece kışın değil ilkbahar döneminde de evlerin ihtiyacı olan detaylardandır. Evinizde kış ayları için oluşturduğunuz güneş almaya yönelik konumlandırmayı bozmayı. Kalın perdeleri çıkarın ve güneşe, sararmaya dayanıklı perde ve tülleri kullanın. Üçüncü bir yöntem olarak değerlendireceğiniz evleri renklendirme yöntemi, gün ışığından yararlanılması açısından da etkilidir.

Gün ışığı evlere canlılık katar. Bunu renkler de sağlayabilir. Evinizi bahara hazırlarken kış aylarında ağırlıklı kullandığınız beyaz ve krem renklerine yer vermeyin. O renkler yerine pembe, yeşil, mavi, eflatun, sarı, lila vb. canlı tonları kullanın. 

Son olarak evinizi ferahlatmaya yönelin. Bahar aylarında kullanılacak aksesuar vb. ürünleri bulundurun. Kış aylarına ait aksesuar ve eşyaları kaldırın. Evlerinizde ferahlık oluşturun. Bu sayede genişlik de oluşturmuş olursunuz. İstenilen genişlik için aynalardan da yararlanabilirsiniz.

Vücudunuzu yaza hazırlamanın yolları! Bahar aylarında nasıl kilo verilir? Bahar diyeti nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Vücudunuzu yaza hazırlamanın yolları! Bahar aylarında nasıl kilo verilir? Bahar diyeti nedir?
İstanbul Yapı Kredi Kültür Sanat nerede, ücretsiz mi? Yapı Kredi Kültür Sanat ziyaret saatleri

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul Yapı Kredi Kültür Sanat nerede, ücretsiz mi? Yapı Kredi Kültür Sanat ziyaret saatleri

BİR YORUM YAPIN 0