Yuvarlak yemek masası nasıl dekore edilir? Yuvarlak yemek masası modelleri 2021

Sezonun en sık tercih edilen yemek masası modelleri arasında yer alan yuvarlak yemek masaları, 8'li ve 12'li olmak üzere çeşitli ebatlarda üretilebiliyor. Peki 2021 yuvarlak yemek masası modelleri ve fiyatları neler? Yuvarlak yemek masaları nasıl dekore edilebilir? Sizler için yuvarlak yemek masası alırken dikkat etmeniz gerekenleri ve sezonun yuvarlak yemek masası modellerini derledik.

Günümüzde yuvarlak yemek masaları, yemek odaları için en çok tercih edilen masa modeli oluyor. Bunun sebebi masaların daha çok kişi alabilme kapasitesine sahip olmalarıdır. Ancak bu masalar, düz masalara kıyasla dekore edilmesi en zor olan modellerdendir. Düz masalara kıyasla daha fazla yer kaplayan yuvarlak yemek masaları, bulunduğu odayı olduğundan dar gösterebilir. Doğru bir dekorasyon, bu durumu bir nebze de olsun önleyebilir. Bu nedenle yuvarlak masalar için doğru bir dekorasyonun uygulanması gerekir. Yuvarlak yemek masaları için ideal dekorasyon önerileri şu şekildedir:

2021 ilkbahar dekorasyon renkleri neler? Sezonun trend dekorasyon renkleri açıklandıİLİŞKİLİ HABER2021 ilkbahar dekorasyon renkleri neler? Sezonun trend dekorasyon renkleri açıklandı

  • Yuvarlak yemek masalarının seçiminde ilk bilinmesi gereken, odanın sahip olduğu metrekaredir. Masanın odayı daraltmasını önlemek için bu önemlidir.
     
  • Masanın renk ve mobilyada kullanılan malzemesiyle birlikte kullanılacağı odanın dekorasyonuna uygun olması gerekir. Buna, masa mobilyasının rengi de dahildir.

     
  • Masayı avize ile ortak düşünebilirsiniz. Yerleşim yaparken, ışığın gücünden yararlanmak için yemek masasını, tam olarak avizenin alt kısmına yerleştirebilirsiniz.

Yuvarlak yemek masası modelleri 2021

Yuvarlak yemek masası modelleri 2021

YUVARLAK YEMEK MASASI MODELLERİ

Trendyol yuvarlak yemek masası

Trendyol yuvarlak yemek masası

TRENDYOL - WOODVİZYON YEMEK MASASI: 598 TL

12 kişilik yuvarlak yemek masası

12 kişilik yuvarlak yemek masası

TRENDYOL - ISIKLARWOOD YUVARLAK YEMEK MASASI: 9.500 TL

Oval yemek masası

Oval yemek masası

TRENDYOL - BEREN MOBİLYA YUVARLAK YEMEK MASASI: 3.400 TL

8 kişilik yuvarlak yemek masası

8 kişilik yuvarlak yemek masası

TEPE HOME - GLORIA YUVARLAK YEMEK MASASI: 6. 845 TL

Yuvarlak masa

Yuvarlak masa

TRENDYOL - WOODVİZYON MERMER YUVARLAK YEMEK MASASI: 5.499 TL

Glamping nedir? Glamping ile kamp arasındaki farklar! Türkiye'deki en güzel Glamping alanları

İLİŞKİLİ HABER

Glamping nedir? Glamping ile kamp arasındaki farklar! Türkiye'deki en güzel Glamping alanları

BİR YORUM YAPIN 0