Teraslar için en uygun ve trend dekorasyon tarzları

Havaların güzelleşmesiyle birlikte evlerde de teras dekorasyonuna ilgi artmaya başladı. Vatandaşlar vakitlerinin tamamını geçirmeyi planladıkları terasları için birbirinden şık dekorasyon tarzlarını araştırıyorlar. Peki teraslar için en uygun ve trend dekorasyon tarzları hangileridir? Haberimizde derledik.

Tam kapanma sürecinde evlerde balkon ve teras gibi alanlar değerlenmeye başladı. Özellikle iftar ve sonrası saat dilimlerini teraslarında geçirmeyi tercih eden aileler, yaklaşan 3 günlük bayram tatilinde de güzel havayı fırsat bilerek teraslarında olmak isteyeceklerdir. Teraslarınız için değerlendirebileceğiniz 5 farklı dekorasyon tipi bulunuyor. Bu dekorasyonlar ile terasınızda yepyeni bir mekan görüntüsü oluşturabilirsiniz.

Bahar ayları için balkon dekorasyonu önerileri! Bahar ayı çiçekleri isimleriİLİŞKİLİ HABERBahar ayları için balkon dekorasyonu önerileri! Bahar ayı çiçekleri isimleri

1 - BOTANİK BAHÇE 

Bahçesi olmayanlar için ideal olan bu dekorasyon stili sayesinde doğayı ve yeşili evlerinize taşımış olursunuz.

Gerçek çiçek kullanıp ortamın havasını da tamamen değiştirmeyi başarabilirsiniz.

2 - MİNİMALİST TERAS

Bu teraslarda gösterişli mobilyalar yerine sade ve şık modeller tercih edilir. Hiçbiri fazla yer kaplamaz ve kullanımı rahat, yumuşak olur.

3 - FERFORJE TASARIM

Özellikle çay ve kahve içme keyfini yaşamak isteyenlerin oluşturacakları özel alanlara en çok yakışan tasarımdır. Bu alanlar için ahşap mobilyalar tercih edilebilir.

4 - KLASİK TERAS

Eğer teraslarınızı salon vb. amaçla kullanmak niyetiniz varsa burada mobilya takımlarınızı değerlendirip klasik bir salon görünümü verebilirsiniz. Oldukça şık duracaktır. Küçük teraslar için uygun bir stil değildir.

5 - RENKLİ DEKORASYON

Bahar ve yaz aylarında teraslar renkli tutulur. Havanın var olan canlılığı renkli dekorasyon ürünleri ve mobilyalarla bu canlılık pekiştirilebilir. Bu dekorasyonlarda farklı tasarımlı aydınlatmalar değerlendirilebilir.

Bebeklerde göz kızarıklığı ve kaşıntı nedenleri! Bebeğinizin gözleri sulanıyorsa...

İLİŞKİLİ HABER

Bebeklerde göz kızarıklığı ve kaşıntı nedenleri! Bebeğinizin gözleri sulanıyorsa...

BİR YORUM YAPIN 0