Oturma odası duvar niş çeşitleri ve modelleri

Oturma odalarının iç dekorasyonuna yenilik katıp değişim oluşmasını sağlayan nişler, kullanımı kolay tasarımlar arasında yer alıyor. Peki oturma odalarında kullanılan nişler için kaç çeşit bulunuyor ve bu niş modellerinin özellikleri nelerdir? Oturma odası duvar niş çeşitleri ve modellerini haberimizde derledik.

Nişler, bir oturma odasının iç dekorasyonunu değiştirip yön veren tasarımlardandır. Ancak yalnızca bu amaçla kullanılmazlar. Nişler; ekstra bir alan kullanımını da sağlar, aydınlatmalar için dikkat çekici dekorasyon oluşturulmasına da olanak tanır. Nişler, odaların var olan düzenine uygun olarak tasarlanıp dekore edilir. Ancak tasarımda özgünlük sunar. Nişinizi, istediğiniz ölçü ve şekilde uygulamanız mümkün olur. Rahatlıkla uyum sağlayabilmesi açısından da avantajlı olan nişler, 2 farklı modelden oluşmaktadır. Bu modeller sırasıyla şöyledir:

Televizyon odaklı dekorasyon önerileri 2021İLİŞKİLİ HABERTelevizyon odaklı dekorasyon önerileri 2021

  • Yerleşik raflı nişler
     
  • Televizyon altları için niş modelleri

- YERLEŞİK RAFLI NİŞ: En sık kullanılan niş modelidir. Bu niş modelinde raf oluşturma avantajı çok iyi bir şekilde sağlanır. İstediğiniz gibi oynayıp raf konusunda sayı arttırıp azaltabilirsiniz. 

- TELEVİZYON ALTINDA NİŞ: Bu modelde ise alandan tasarruf etmeniz kolaylaşır. Örneğin dvd, oyun konsolu, hoparlör, kablolar vb. şeyler niş raflarına yerleştirilip televizyon altında derli toplu bir şekilde durabilir.

NİŞ MODEL ÖRNEKLERİ

PVC döşeme nedir ve nasıl yapılır? PVC döşemeler hakkında bilinmesi gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

PVC döşeme nedir ve nasıl yapılır? PVC döşemeler hakkında bilinmesi gerekenler

BİR YORUM YAPIN 0