Ev dekorasyonunda patchwork trendi nasıl uygulanır? Dekorasyonda patchwork nasıl kullanılır?

Son zamanlarda ev dekorasyonunda oldukça popüler olan patchwork tasarımlar, yaşam alanlarına farklı bir soluk getiriyor. Eğer evinizde yalnızca size özel detayların yer aldığı dokunuşlar yapmak istiyorsanız patchwork tasarımlara şans verebilirsiniz. Peki, ev dekorasyonunda patchwork desenler nasıl kullanılır? Patchwork dekorasyon nasıl yapılır? İşte tüm merak ettiğiniz soruları sizler için yanıtladık...

Ev dekorasyonunda özgün ve orijinal fikirlere merak duyuyorsanız Patchwork desenler tam da size göre! Koltuk takımlarından yorganlara, halılardan perdelere kadar dekorasyonun pek çok alanında kullanılan patchwork desenler ile eskiye yeni bir bakış açısı getirebilirsiniz. Geçmişte "kırk yama" olarak isimlendirilen patchwork tarzı, canlı görünümüyle hem şık hem de kullanışlı bir eve sahip olmanıza olanak tanıyor. Gelin, yaşam alanlarında tamamlayıcı bir görünümün sırrı olan Patchwork desenlerin kullanımını yakından inceleyelim.

Ekose nedir? Dekorasyonda ekose desen nasıl kullanılır? İLİŞKİLİ HABEREkose nedir? Dekorasyonda ekose desen nasıl kullanılır?

PATCHWORK DESENLE EV DEKORASYONU NASIL YAPILIR?

Ev dekorasyonunda büyük bir öneme sahip olan Patchwork halılar, bulunduğu odanın havasını bir anda değiştirebilir.

Patchwork desen dekorasyon

Patchwork desen dekorasyon

Özellikle sade ve minimalist döşenmiş odalarda, patchwork halıların renkli dokularına yer vererek halınızın yıldız parça olmasını sağlayabilirsiniz. 

 patchwork desen

patchwork desen

Yalnızca renkli bir dünya oluşturmak için değil aynı zamanda desenlerin de bir bütünlük oluşturduğu patchowork halılar, evlerde şıklığın sembolü olarak kullanılabilir.

 patchwork halı dekorasyonu

patchwork halı dekorasyonu

PATCHWORK EV DEKORASYONU NASIL OLMALI?

Kullanıldıkları her alanda odak noktası haline gelen Patchwork desenler, yalnızca halılar da değil aynı zamanda döşemelik kumaşlarda da sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Her tarzdaki eve uyum sağlayan bu stil; renk ve desenlerin tamamlayıcı etkisini gözler önüne sermektedir.

Patchwork desen koltuk dekorasyonu

Patchwork desen koltuk dekorasyonu

Bulunduğu alanda dinamik bir atmosfer oluşturan Patchwork desenler, koltuk, berjer ve puflarınızda özgün bir etki şekillendirmenize yardımcı olur.

Patchwork desen berjer dekorasyonu

Patchwork desen berjer dekorasyonu

Kıvrımlı hatların hakim olduğu ahşap mobilyalarda patchwork desenlere yer vermek, klasik dekorasyon stilini vurgulamanızı sağlar.

Patchwork

Patchwork

Patchwork desenli koltuklar, retro ve vintage tarzda dekore edilmiş evlerde de kendine yer bulmaktadır. Doğru renk ve desenlerin kullanıldığı koltuklarla evlerinizde benzersiz kompozisyon oluşturabilirsiniz. 

Patchwork desenli koltuk

Patchwork desenli koltuk

YATAK ODALARINDA PATCHWORK DESEN NASIL KULLANILIR?

Patchwork desenlere mobilyalarda kalıcı bir şekilde yer vermektense; zaman zaman kullanmak isterseniz tekstil ürünleri bu noktada size yardımcı olabilir. Bütün mekanı kapsayan patchwork oda dekorasyonundan kaçınarak ufak dokunuşlarla harika bir stil şekillendirebilirsiniz.

Patchwork tasarımlar

Patchwork tasarımlar

Yatak odanızın rengi nasıl olursa olsun; göz alıcı bir görünüm için nevresim ve kırlentlerde patchwork'ün etkileyici yansımasını kullanabilirsiniz.

Patchwork desen yorgan

Patchwork desen yorgan

Bu sezonun en dikkat çeken stillerinden biri olan patchwork desenler her mevsimde ve her tarzda göz kamaştırmaya devam ediyor. Eğer sizde bu tarz özgün ve orijinal fikirlerden hoşlanıyorsanız; bu stili mutlaka evinize davet etmelisiniz!

Patchwork desenli mobilyalar

Patchwork desenli mobilyalar

UNUTMAYIN GÜZEL BİR EV HUZURLU ADIMLARIN BAŞLANGICIDIR!

En güzel düğün takı seti modelleri hangisi? 2023 en şık düğün takı seti modelleri

İLİŞKİLİ HABER

En güzel düğün takı seti modelleri hangisi? 2023 en şık düğün takı seti modelleri
Cumhuriyet'in 100. yılına özel dev adım! İstanbul'da 4 müze 100 gün boyunca ücretsiz

İLİŞKİLİ HABER

Cumhuriyet'in 100. yılına özel dev adım! İstanbul'da 4 müze 100 gün boyunca ücretsiz
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0