2021'in en şık abajur modelleri ve fiyatları nelerdir?

Şık ve estetik duruşuyla evlerde harika bir dekoratif öge olarak yer alan abajurlar, aynı zamanda fonksiyonel özelliğiyle de dikkat çekmektedir. Aydınlatma türleri içerisinde en göze çarpan modellerden biri olan abajurlar, her stile ve her bütçeye uygun bir şekilde bulunmaktadır. Peki, 2021'in en şık abajur modelleri ve fiyatları nelerdir? İşte cevaplar...

Ev dekorasyonu oluşturulurken, temel unsurlar kadar detaylar da oldukça önemlidir. Ufak dokunuşlarla bulunduğunuz ortamın havasını bir anda değiştirebilirsiniz. Özellikle bazı ürünler hem estetik açıdan hoş bir görünüm elde etmeye yardımcı olurken; işlevselliğiyle de ön plana çıkmaktadır. Pek çok çeşit, model ve renk seçenekleriyle her evde yer alan aydınlatmalar, her dönem popülerliğini koruyan ürünlerdir. Bu aydınlatma elemanlarından biri olan abajurlar, ev dekorasyonunda oldukça hoş bir görünüm elde etmeye yardımcı olur. Gelin, 2021'in en şık ve en kullanışlı abajurlar model ve fiyatlarını birlikte mercek altına alalım.

2021'İN EN ŞIK ABAJUR MODELLERİ VE FİYATLARI

ENGLISH HOME ELEGANT ABAJUR
229,99 TL
SERAMİK


MADAME COCO ASTERİE ABAJUR
392,99 TL
CAM, METAL

VİVENSE VİTALE OLSO TELEFON MASA LAMBASI
1.140 TL
AKRİLİK

KOÇTAŞ APLİQA ARVİKA ABAJUR
569,90 TL
MOZAİK DESENLİ

TEKZEN APLİQA YILDIZ ABAJUR
316,90 TL
METAL

MUDO VELVET RED ABAJUR
967,50 TL
METAL

ÇİÇEKSEPETİ BYSAY FİESTA SUN ABAJUR
89,90 TL
METAL 

Suya dayanıklı maskara nedir? Suya dayanıklı en iyi maskaralar 2021

İLİŞKİLİ HABER

Suya dayanıklı maskara nedir? Suya dayanıklı en iyi maskaralar 2021
İtalya'nın göz bebeği Bologna'da gezilecek yerler nerelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

İtalya'nın göz bebeği Bologna'da gezilecek yerler nerelerdir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0