Çalışma masası montajı nasıl yapılır? Çalışma masası nasıl kurulur?

Etkili bir çalışma ortamının olmazsa olmazı haline gelen çalışma masaları kimi zaman evlerde kimi zaman da ofislerde kendine yer buluyor. Çoğu zaman çalışma masalarının kurulumu için uzman birinden yardım istiyoruz. Ancak doğru adımları takip ederek çalışma masalarımızın montajını kendimiz de yapabiliriz. Peki, çalışma masası montajı nasıl yapılır? Çalışma masası nasıl kurulur? İşte yanıtlar...

Ofis çalışanları ve öğrenciler çalışma sürelerinin büyük bir çoğunluğunu masa başında geçiriyorlar. Verimli bir çalışma ortamının en önemli unsuru olan çalışma masaları, hem iş yerlerinde hem de evlerde kullanılan eşyaların başında geliyor. Konforun ön planda olduğu şık ve kaliteli bir çalışma masası satın aldıktan sonra kurulum aşamasının doğru bir şekilde yapılması gerekiyor. Çoğu zaman çalışma masalarını satın aldığımız yerler, kurulum aşamasını da gerçekleştiriyorlar. Ancak ev taşıma, odalardaki eşyaların yerini değiştirme gibi durumlarda montaj işlemini kendimiz yapabiliriz. Gelin, çalışma masası montajı hakkında bilinmesi gereken tüm detayları birlikte adım adım öğrenelim.

Mutfak dolabı nasıl boyanır? Mutfak dolabı kapağı nasıl boyanır?İLİŞKİLİ HABERMutfak dolabı nasıl boyanır? Mutfak dolabı kapağı nasıl boyanır?

ÇALIŞMA MASASI MONTAJI İÇİN GEREKLİ MALZEMELER?

Çalışma masalarının montajını gerçekleştirmek için bazı temel malzemeleri yanınızda bulundurmanız gerekiyor. İlk olarak akülü vidalama ve çekiç kesinlikle yanınızda olması gereken malzemelerin başında geliyor. Diğer gerekli malzemeler ise şu şekilde:

  • Çalışma koltuğu
  • Keçe
  • Masa lambası
  • Uzatma kablosu
  • Ampul 

ÇALIŞMA MASASI MONTAJI NASIL YAPILIR? ÇALIŞMA MASASI KURULUMU

Çalışma masaları günümüzde pek çok farklı model ve çeşitlilikte piyasada yer almaktadır. Benzer özellikler gösterse de hem içerisinde yer alan parçaları hem de şekliyle farklı olan çalışma masalarında öncelikle aldığınız modelin kullanım kılavuzunu kontrol etmeyi unutmayın.

Çalışma Masası

Çalışma Masası

Kurulum kısmında ise ilk aşama olan zemin tablasını yerleştirin ve sonrasında yan ve arka tablaları yerleştirin. Eğer varsa rafları da yerleştirmeyi unutmamalısınız. Çalışma masanızın ayakları varsa dolabın ana modülünü yerleştirdikten sonra ayakları monte edebilirsiniz.

Çalışma Masası kurulumu

Çalışma Masası kurulumu

Kurulum aşamasında parçaları bir araya getirirken akülü vidalamadan destek alabilirsiniz. Öte yandan çivi kullanmanız gereken bir durum da çekiç kullanımından destek alabilirsiniz.

Çalışma Masası montajı

Çalışma Masası montajı

Çalışma masasını konumlandırdığınız alana keçe yerleştirerek zeminde meydana gelebilecek hasarı en aza indirebilirsiniz.

Çalışma Masası kurarken dikkat edilmesi gerekenler

Çalışma Masası kurarken dikkat edilmesi gerekenler

Çalışma masasının montajını tamamladıktan sonra masa lambası gibi yan ürünleri de yerleştirerek işleminizi kısa bir sürede gerçekleştirebilirsiniz. 

Çalışma Odası

Çalışma Odası

İşte bu kadar basit! Kolay gelsin...

Defne yaprağının saça ve cilde faydaları nelerdir? Defne yaprağı cilde ve saça nasıl uygulanır?

İLİŞKİLİ HABER

Defne yaprağının saça ve cilde faydaları nelerdir? Defne yaprağı cilde ve saça nasıl uygulanır?
ABD’de ebeveynlerin yanına taşınmak tabu olmaktan çıkıyor! Yeni bir soluk getirildi

İLİŞKİLİ HABER

ABD’de ebeveynlerin yanına taşınmak tabu olmaktan çıkıyor! Yeni bir soluk getirildi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0