2024 yeni yıl dekorasyonu nasıl yapılır? 2024 ev dekorasyonu

2024 dekorasyon trendlerini kendi yaşam alanlarınıza yansıtmak isterseniz bazı ufak tüyolarla evinizde muhteşem bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Renkler ve dokuların ön plana çıktığı 2024'te yapmanız gereken adımları sizler için tek tek açıkladık. Peki, 2024 ev dekorasyonu nasıl yapılır? Yeni yıl ev dekorasyonu nasıl yapılır? 2024 salon dekorasyonu nasıl yapılır? İşte yanıtlar...

2024 yılıyla beraber eski alışkanlıklara veda ederek yepyeni başlangıçlara "merhaba" diyoruz. Bu dönemde birbirinden farklı dokunuşlarla evimize de farklı bir hava katabiliriz. Soğuk kış günlerini ısıtacak doğru bir dekorasyonla yeni yıla göz alıcı bir başlangıç yapmak herkese çok iyi hissettirecek. 2024 yılının değişen yeni trendlerini kişisel zevklerle harmanlayarak özgün bir ev dekorasyonu yapmak oldukça kolay. Gelin, yeni yıl dekorasyonunda hem konforlu hem de şık bir bakış açısı yakalamanın yollarına birlikte göz atalım.

2024 yılının rengi nedir? 2024 ev dekorasyonu renkleri nelerdir?İLİŞKİLİ HABER2024 yılının rengi nedir? 2024 ev dekorasyonu renkleri nelerdir?

YENİ YIL DEKORASYONUNDA RENK SEÇİMİ NASIL OLMALI? 2024 DEKORASYONDA RENK SEÇİMİ

Her yeni yılda küresel renk otoritesi Pantone, yılın rengini seçerek modadan ev dekorasyonuna kadar pek çok alanda bu rengi karşımıza çıkarıyor.

2024'ün rengi ise dokunsal karakteriyle ön plana çıkan 'Peach Fuzz' olarak belirlendi. "Besleyici, güncel, narin ve kadifemsi olarak" olarak nitelendirilen yılın rengini evinizin farklı köşelerinde rahatlıkla kullanabiliriz.

Peach Fuzz

Peach Fuzz

Bunun yanı sıra; kırmızı, yeşil ve hardal tonları da yeni yıla adım atarken ev dekorasyonunda şık bir bakış açısı sağlayabilir. Zamanın ötesindeki bu renkler kış mevsiminin ortasında olduğumuz şu günlerde sıcak bir dokuyu yakalamanıza yardımcı olacaktır. 

2024 ev dekorasyonu

2024 ev dekorasyonu

Eğer minimal vurgulardan yana şansınızı kullanmak isterseniz; 2024 dekorasyonunda krem, bej, sütlü kahve ve beyaz renklerin de yoğunluk kazandığını söyleyebiliriz.

Minimal ev dekorasyonu

Minimal ev dekorasyonu

2024 SALON DEKORASYONU NASIL OLMALI?

Yeni yıl dekorasyonunda evlerimizin en gözde alanı olan salonlarda da hassas davranmamız gerekiyor. Yıllardır popülerliğini kaybetmeyen berjerler özellikle yeni yılda çok sık karşımıza çıkacak.

Dekorasyonda berjer kullanımı

Dekorasyonda berjer kullanımı

Ahşap, bambu ya da metal ayaklı berjerlerle salonlarınızda bütünleyici bir etki oluşturabilirsiniz.

2024 kış dekorasyonu

2024 kış dekorasyonu

Dilerseniz salonlarda tekli berjer ve şık bir sehpa ile güzel bir okuma köşesi inşa edebilir ya da cam kenarında kahve içebileceğiniz alana şans verebilirsiniz.

Kış ev dekorasyonu

Kış ev dekorasyonu

Yeni yılın yükselen trendlerinden biri de kıvrımlı mobilyalar oluyor. Keskin kare ve dikdörtgen mobilyalar yerine salonlarda yuvarlak ve oval tasarımlar daha çok dikkat çekecek. Konforun ön planda olduğu rahat tasarımlarla yeni yılda yaşam alanınıza huzuru davet edebilirsiniz.

Kış salon dekorasyonu

Kış salon dekorasyonu

Aynı zamanda mobilyalarda metal detaylarda bu sene dekorasyonda yükselen trendler arasında yer alıyor. Bronz, altın, gümüş, bakır ve pirinç gibi farklı metal renklerle bezenmiş mobilyalar ve aksesuarlarla salonlarınıza hoş bir hava katabilirsiniz. 

Yeni modern dünyanın altını: Bronz ev dekorasyonu nasıl yapılır?İLİŞKİLİ HABERYeni modern dünyanın altını: Bronz ev dekorasyonu nasıl yapılır?

Dekorasyonda metalik renklerin kullanımı

Dekorasyonda metalik renklerin kullanımı

2024 YATAK ODASI DEKORASYONU NASIL OLMALI?

Dinlenme alanımız olan yatak odalarında karmaşadan uzak tasarımlar 2024 yılında dikkat çekmeye başladı. Yatak odalarınızı dekore ederken daha minimal ve modern tarzları tercih ederseniz yeni yıla damganızı vurabilirsiniz.

Beyaz yatak odası dekorasyonu

Beyaz yatak odası dekorasyonu

Ayrıca doğal malzemelerle üretilmiş hasır sepetler, jüt kilimler ve rattan mobilyalarla da yatak odalarınızda huzurlu bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Sade yatak odası dekorasyonu

Sade yatak odası dekorasyonu

2024 EV DEKORASYONUNDA AKSESUAR SEÇİMİ NASIL OLMALI?

Son yıllarda zaman ilerledikçe eskiye olan özlemin de arttığını görebilirsiniz. Vintage ve retro tasarımlar 2024 dekorasyonlarında da tahtını korumaya devam edecek.

Vintage ev dekorasyonu

Vintage ev dekorasyonu

Özellikle el emeği eşyalarla hem hayal gücünüzü konuşturabilir hem de tasarruflu adımlar atabilirsiniz. Makrome örgüler, çini tabaklar ve el yapımı objelerle özgünlüğü vurgulayabilirsiniz.

Bali ev dekorasyonu

Bali ev dekorasyonu

Aynı zamanda her dönem evlerde olmazsa olmazların başında gelen mumlar da kış aylarını sımsıcak bir havaya çevirecek. Vanilyalı ve kahve kokulu mumlarla sakinleştirici bir alana adım atabilirsiniz. 

Mum dekorasyonu

Mum dekorasyonu

HUZUR DOLU BİR YENİ YIL DİLERİZ!

En etkili ve en iyi sivilceleri geçiren eczanedeki kremler 2024

İLİŞKİLİ HABER

En etkili ve en iyi sivilceleri geçiren eczanedeki kremler 2024
Kokina çiçeği nedir? Kokina çiçeği nasıl yapılır? Kokina çiçeğinin anlamı

İLİŞKİLİ HABER

Kokina çiçeği nedir? Kokina çiçeği nasıl yapılır? Kokina çiçeğinin anlamı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0