ŞOK Market Evdemo Buket Gri Köşe Koltuk Takımı özellikleri nelerdir?

23 Şubat ve 26 Şubat 2022 tarihleri arasında ŞOK marketlerde satışa sunulacak olan Evdemo Buket Gri Köşe Koltuk Takımı hakkında pek çok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Peki Evdemo marka ürün alınır mı? Evdemo nasıl bir marka? Evdemo Buket gri köşe koltuk takımı nerede satılıyor? Evdemo buket gri köşe koltuk takımı alınmalı mı? Evdemo buket gri köşe koltuk takımı yorumları nelerdir? İşte yanıtlar...

Her bütçeye hitap eden fiyatları ve kaliteli ürünleriyle alışveriş severlerin radarına giren ŞOK Marketler Zinciri, son dönemlerde oldukça popüler. Her türlü gıda ve temizlik ürününün satışa sunulduğu Şok marketlerde teknolojik ürünlerden hobi malzemelerine, kozmetikten ev tekstiline kadar pek çok ürüne rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Özellikle çeyiz alışverişi yapmak isteyen kişiler için birçok farklı ürün grubunu satışa sunan Şok marketlerde Evdemo Buket Gri Köşe Koltuk Takımı yoğun rağbet görüyor. 23-26 Şubat 2022 tarihleri aralığında tüm Şok marketlerde yer alacak olan Evdemo Buket Gri Köşe Koltuk Takımını gelin birlikte mercek altına alalım.

ŞOK Market Hoover kurutmalı çamaşır makinesi özellikleri nedir? Hoover marka ürün alınır mı?İLİŞKİLİ HABERŞOK Market Hoover kurutmalı çamaşır makinesi özellikleri nedir? Hoover marka ürün alınır mı?

EVDEMO MARKA ÜRÜN ALINIR MI? EVDEMO NASIL BİR MARKA?

Son dönemlerde sıklıkla duyduğumuz Evdemo markası, 2015 yılında kurulmuştur. Fiyat ve kalitenin ön planda tutulduğu Evdemo markası oturma odalarından yatak odalarına, mutfaklardan bahçe mobilyalarına kadar evlerinizin her köşesine farklı bir hava katmayı hedefliyor. Şok Marketler zincirinde de satışa sunulan Evdemo markası Kayseri'de yer almaktadır.

Gri köşe koltuk takımı

Gri köşe koltuk takımı

EVDEMO BUKET GRİ KÖŞE KOLTUK TAKIMI NEREDE SATILIYOR? 

Sık sık ŞOK mağazalarında satışa sunulan Evdemo marka köşe koltuk takımı, 23 Şubat ve 26 Şubat 2022 tarihleri arasında Şok marketlerde alıcıların beğenisine sunulacak. 

Gri L koltuk

Gri L koltuk

EVDEMO BUKET GRİ KÖŞE KOLTUK TAKIMI ALINMALI MI? EVDEMO BUKET GRİ KÖŞE KOLTUK TAKIMI YORUMLARI

Yaşam alanlarının her köşesi için mobilya üretimi yapan Evdemo markasına ait köşe koltuk takımı hakkında birçok internet kullanıcısı hem olumlu hem de olumsuz yorumlarda bulunuyor. Fiyat, tasarım ve özellikleri hakkında ayrıntılı bir incelemede bulunan kullanıcıların bazı yorumları ise şu şekildedir:

EVDEMO BUKET GRİ KÖŞE KOLTUK TAKIMI ÖZELLİKLERİ NEDİR?

Evdemo Buket Gri Köşe Koltuk Takımı

Evdemo Buket Gri Köşe Koltuk Takımı

EVDEMO BUKET GRİ KÖŞE KOLTUK TAKIMI
2299 TL

  • KUMAŞ ÖZELLİĞİ: DOKUMA KUMAŞ KULLANILMIŞTIR
  • OTURUM YUMUŞAKLIĞI: ORTA SERT
  • İSKELET MALZEMESİ: METAL
  • SIRT MİNDER MALZEMESİ: GRANÜR SÜNGER
  • AYAK MALZEMESİ: PLASTİK
  • KUMAŞ BAKIM / TEMİZLİK ÖNERİSİ: SİLİNEBİLİR
  • OTURUM YÜKSEKLİĞİ: 42 CM
  • OTURUM DERİNLİĞİ: 70 CM
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0