ŞOK Market Hoover kurutmalı çamaşır makinesi özellikleri nedir? Hoover marka ürün alınır mı?

26 Ocak 1 Şubat tarihleri arasında ŞOK marketlerde satışa sunulan Hoover marka kurutmalı çamaşır makinesi hakkında pek çok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Hoover nasıl bir marka? Hoover Marka ürün alınır mı? Hoover marka kurutmalı çamaşır makinesi alınmalı mı? Hoover marka kurutmalı çamaşır makinesi özellikleri nedir? İşte yanıtlar...

ŞOK Marketler zinciri, hem uygun fiyatları hem de kaliteli ürünleriyle son dönemlerde ev hanımlarının en sık alışveriş yaptığı yer haline geldi. Her türlü gıda ve temizlik ürününün satışa sunulduğu Şok marketlerde kozmetik ürünlerinden elektronik eşyalara, hobi malzemelerinden beyaz eşyaya kadar pek çok ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Özellikle çeyiz yapmak isteyen birçok kişi, Şok marketlere gelen beyaz eşyalara yoğun ilgi gösteriyor. Fiyat ve performansıyla en çok merak edilen ürünlerin başında ise Hoover Marka yer alıyor. Gelin, 26 Ocak ve 1 Şubat arasında Şok marketlere gelecek olan Hoover marka kurutmalı çamaşır makinesini birlikte mercek altına alalım.

12 Kasım BİM ChefİLİŞKİLİ HABER12 Kasım BİM Chef's tencere ve tava modelleri, fiyatları ne kadar? Chef's marka iyi mi?

HOOVER NASIL BİR MARKA? HOOVER MARKA ÜRÜN ALINIR MI?

Avrupa'nın en büyük beyaz eşya üreticilerinden biri olan Hoover markası, Candy Group'a ait uluslararası markalardan biridir. 1945 yılında İtalya'da Fumagalli Ailesi'nin yönetimi ile faaliyete başlayan marka 2009 yılından beri Eskişehir'de de faaliyet göstermektedir. 

HOOVER MARKA KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNESİ NEREDE SATILIYOR?

Sık sık ŞOK mağazalarında satışa sunulan Hoover marka kurutmalı çamaşır makinesi, 26 Ocak ve 1 Şubat 2022 tarihleri arasında Şok marketlerde alıcıların beğenisine sunulacak. 

HOOVER MARKA KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNESİ ALINMALI MI? HOOVER KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNESİ YORUMLARI

Uzun yıllardır ankastre ürünler, küçük ev aletleri ve beyaz eşyaların üretimini yapan Hoover Markanın kurutmalı çamaşır makinesi hakkında pek çok internet kullanıcısı hem olumlu hem de olumsuz yorumlarda bulunuyor. Fiyat, performans, teknik özellikler ve tasarımı hakkında detaylı bir incelemede bulunan kullanıcıların bazı yorumları ise şu şekilde:

HOOVER KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ NEDİR?

Hoover HDQ 4119AMBS/1-S KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNESİ:
7599,00 TL

  • KAPASİTE: 11 KG
  • MAKSİMUM SIKMA DEVRİ: 1400 DEVRİ
  • KURUTMA KAPASİTESİ: 9 KG
  • PROGRAM SAYISI: 15
  • KONTROL PANELİ: DİJİTAL
  • ÇOCUK KİLİDİ: VAR
  • Wİ-Fİ ÖZELLİĞİ: VAR
  • ZAMAN ERTELEME: VAR
Tapu devir işlemi nedir, nasıl yapılır? 2022 Tapu harcı ne kadar?

İLİŞKİLİ HABER

Tapu devir işlemi nedir, nasıl yapılır? 2022 Tapu harcı ne kadar?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Mehmet 2 yıl önce

Aman sakın bu marka yi almayın

Yılmaz 2 yıl önce

Sakın bulaşma

Halit 2 yıl önce

Harika

Toplam 1 beğeni