Dyson silme işlemi yapıyor mu? Dyson süpürge paspas yapıyor mu? Püskürtmeli mop başlığı nedir?

Son dönemlerde popüler bir hale gelen kablosuz ve dikey süpürge modelleri, farklı aparatlarıyla birçok alanda kullanım temizliğe yön veriyor. Özellikle son günlerde alışveriş sitelerinde satışa sunulan püskürtmeli mop başlıklarının bu tarz süpürgelere uyumlu olup olmadığı merak konusu haline geldi. Peki, Dyson silme işlemi yapıyor mu? Dyson süpürge paspas yapıyor mu? Püskürtmeli mop başlığı nedir? İşte detaylar...

Üstün emiş gücü, hafif tasarımı, hareket kısıtlamayı önlemesi ve enerji tasarrufuyla ön plana çıkan Dyson, son dönemlerde ev temizliğinde devrim niteliğinde ürünlere imza atıyor. Dünyanın dört bir yanından alıcılara ulaşan marka, özellikle sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip ediliyor. Kablosuz ve dikey süpürge modelleriyle adından söz ettiren Dyson hakkında tüm detaylar arama motorlarında hızla araştırılıyor. 'Dyson süpürge paspas yapıyor mu?', 'Dyson silme işlemi yapıyor mu?' gibi soruların yanıtı ise birçok kişi tarafından merak edildi. Peki Dyson süpürge kullananlar aynı zamanda silme işlemi de gerçekleştirebilir mi? Gelin, bu konuyu detaylı bir şekilde inceleyelim.

DysonİLİŞKİLİ HABERDyson'dan iddialı atılım! Dyson 360 Vis Nav robot süpürge özellikleri nedir?

DYSON SİLME İŞLEMİ YAPIYOR MU? DYSON SÜPÜRGE PASPAS YAPIYOR MU?

Yorulmadan, hızlı ve pratik bir şekilde temizlik yapma imkanı sunan Dyson dikey süpürge modellerinde birçok farklı aparatı kullanabilirsiniz. Mobilyalar için özel aparat uçları bulunan Dyson süpürgelerin bazı modellerinde evcil hayvan bakım seti dahi bulunmaktadır. 

Dyson süpürge aparatları

Dyson süpürge aparatları

Ancak bazı kullanıcılar süpürge işlemi gerçekleştirirken aynı anda paspas özelliğinden de faydalanmak istiyor. Dyson'ın orijinal kutusunda böyle bir aparat bulunmamaktadır. Ancak bazı sitelerde farklı markaların ürünleri bu süpürgelerle uyum sağlayabilmektedir.

Dyson ibrush

Dyson ibrush

Süpürgenin ucuna yerleştirilen mop başlığı aracılığıyla hem süpürme hem de silme işlemi gerçekleşmektedir. Bu aparatlarda püskürtme seviyesi ıslaklığın makine içerisine çekilmeyeceği şekilde ayarlanmıştır.

Dyson mop

Dyson mop

DYSON SİLME APARATLARI SÜPÜRGEYE ZARAR VERİR Mİ? DYSON PASPAS SÜPÜRGEYİ BOZAR MI?

Piyasada birçok markanın satışa sunduğu süpürge ucu paspas aparatları, orijinal ürünün markası tarafından üretildiği için süpürgenizin ömrünü kısaltabilir veya direkt olarak bozabilir. Aynı zamanda bu tarz aparatlar her ne kadar kullanışlı görünse de makinenizin içine su kaçmasına ya da süpürme işlevinin yitirilmesine de yol açabilir.

Dyson paspas aparatı

Dyson paspas aparatı

Öte yandan bu tarz bir başlık kullanmadan önce, marka ile iletişime geçmeniz çok önemli. Bu aparatı kullandıktan sonra süpürgenizde herhangi bir olumsuzluk oluşursa garanti kapsamından faydalanamama gibi bir durum söz konusu olabilir. Mutlaka bu konuda bilgi almanızı tavsiye ederiz.

Dyson püskürtmeli mop başlığı

Dyson püskürtmeli mop başlığı

Marmaray hangi duraklardan geçiyor? 2024 Marmaray ne kadar? Marmaray saatleri

İLİŞKİLİ HABER

Marmaray hangi duraklardan geçiyor? 2024 Marmaray ne kadar? Marmaray saatleri
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0