Dyson'dan iddialı atılım! Dyson 360 Vis Nav robot süpürge özellikleri nedir?

Son yıllarda süpürge denildiğinde herkesin bir numaralı tercihi haline gelen Dyson, yepyeni bir ürünün tanıtımını yaptı. Dünyanın en güçlü robot süpürgesini ürettiklerini iddia eden marka, Dyson 360 Vis Nav robot süpürge ile devrim niteliğinde bir atılıma imza attı. Peki Dyson'ın robot süpürgesi var mı? Dyson 360 Vis Nav özellikleri nedir? İşte tüm soruların yanıtı haberin devamında...

Yenilikçi teknolojisi ve estetik tasarımıyla geleceği şekillendiren en ünlü markalardan biri haline gelen Dyson, ev temizliğinde devrim niteliğinde ürünlerle dünya çapında geniş bir kitleye hitap ediyor. Özellikle kablosuz ve dikey süpürge modellerindeki üstün emiş gücü, hafif olması, hareket kısıtlamayı önlemesi ve enerji tasarrufuyla ön plana çıkan marka, diğer robot süpürgelere göre altı kat güçlü yeni ürünü "360 Vis Nav" isimli robot süpürge modelini tanıttı. Birçok kişinin dikkatini çeken Dyson 360 Vis Nav hakkında merak edilen detayları sizler için tek tek inceledik. Gelin hem tasarımı hem de fonksiyonel özellikleriyle adından söz ettiren Dyson 360 Vis Nav robot süpürgeye birlikte yakından bakalım.

Dyson V12 mi V15 mi daha iyi? Dyson V12 ve V15 farkı nedir? Dyson V12 ve V15 karşılaştırmaİLİŞKİLİ HABERDyson V12 mi V15 mi daha iyi? Dyson V12 ve V15 farkı nedir? Dyson V12 ve V15 karşılaştırma

DYSON 360 VİS NAV ROBOT SÜPÜRGE ÖZELLİKLERİ NEDİR?

Diğer robot süpürgelerin aksine yuvarlak yerine kare şekliyle farkını ortaya koyan Dyson 360 Nis Nav, mobilyaların altına kolay bir şekilde ulaşabilecek küçük bir tasarıma sahip.

Dyson 360 Nis Nav

Dyson 360 Nis Nav

Kare olduğu için köşeleri kusursuz bir şekilde temizleyen bu model, hassas kenar temizliği özelliği sunan yan bir fırçaya da sahip.

Dyson 360 Nis Nav özellikleri

Dyson 360 Nis Nav özellikleri

Yalnızca 10 cm yüksekliğinde olan bu 360 Nis Nav'da toz algılama, engellerden kaçınma ve duvar algılama gibi görevler için 26 sensör yer alıyor.

Dyson robot süpürge

Dyson robot süpürge

Aynı zamanda ürünün sert zeminlerdeki büyük kirleri toplamak için yumuşak 'Fluffy' naylon, ince tozları temizlemek için anti-statik karbon fiber iplikler ve halıların derinine inmek için sert naylon kılları bulunan üç etkili fırça çubuğuna sahip olması büyük avantaj sağlıyor.

Dyson yeni süpürgesi

Dyson yeni süpürgesi

Eş Zamanlı Konumlandırma ve Haritalama (SLAM) teknolojisine sahip olan Dyson 360 Vis Nav, süpürgenin üzerinde yer alan Led'lerle çevrili kamerası sayesinde karanlıkta dahi görüş sağlayabiliyor. 

Dyson 360 Nis Nav nasıl bir süpürge

Dyson 360 Nis Nav nasıl bir süpürge

360 derecelik bir görüş açısı sunan balık gözü kamerası sayesinde cihaz, hem kendi konumunu belirleyebiliyor hem de temizlenmesi gereken alanları tespit edebiliyor.

Dyson 360 Nis Nav avantajları

Dyson 360 Nis Nav avantajları

"Hyperdymium" olarak nitelendirilen ultra güçlü bir motora sahip olan cihaz, 110.000 rpm dönüş hızıyla bugüne dek görülmemiş bir performansla evlerde muhteşem bir temizliği vadediyor. MyDyson uygulamasıyla kontrolü sağlanan robot süpürge, aynı zamanda saniyede 15.000 kez toz seviyesini ölçerek çekme kuvvetini otomatik olarak belirlemektedir. 

Dyson 360 Nis Nav hakkında bilgiler

Dyson 360 Nis Nav hakkında bilgiler

50 dakikalık çalışma süresine sahip olan süpürge, şarj olmak için otomatik olarak yuvasına geri dönebiliyor.

Dyson 360 Nis Nav şarj süresi

Dyson 360 Nis Nav şarj süresi

25 Mayıs itibariyle Avustralya'da satışı başlanan cihazın, Türkiye'deki fiyat bilgisi henüz açıklanmadı.

UNUTMAYIN GÜZEL BİR EV HUZURLU ADIMLARIN BAŞLANGICIDIR!

El-Vahid (c.c) ne demek? El-Vahid (c.c) faziletleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

El-Vahid (c.c) ne demek? El-Vahid (c.c) faziletleri nelerdir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0