Islak kuru süpürge ne işe yarar? Philips AquaTrio Kablosuz Dik Süpürge özellikleri nedir?

Temizlik anlayışına yeni bir boyut katan Philips AquaTrio Kablosuz Dik Süpürge, aynı anda hem süpürme hem de silme işlemini hızlı ve pratik bir şekilde yapma fırsatına olanak tanıyor. Eğer siz de yeni nesil temizlik deneyimine şans vermek isterseniz Philips AquaTrio Kablosuz Dik Süpürge tam da aradığınız ürün olabilir! Peki, Philips AquaTrio Kablosuz Dik Süpürge nedir, nasıl kullanılır? İşte detaylar...

Ev temizliğinin olmazsa olmazı süpürgeler, son yıllarda pek çok farklı formdaki tasarımıyla ev hanımlarının gözdesi haline geliyor. Özellikle kablolu, kablosuz, torbalı, torbasız ve robot süpürgelerin yanı sıra dikey süpürgeler fonksiyonel özellikleri ve pratik kullanımıyla dikkatleri üzerine topluyor. Hareket alanını kısıtlamayan ve dar alanlarda muhteşem bir performans sergileyen dikey süpürgeler arasında öne çıkan modellerden biri de hem ıslak hem de kuru temizlik için kullanım imkanı tanıyan Philips AquaTrio Kablosuz Dik Süpürge. Gelin, büyük beğeni toplayan bu ürünü yakından tanıyalım.

Philips All in One Cooker nedir, ne işe yarar? All in One Cooker özellikleri ve yorumlarıİLİŞKİLİ HABERPhilips All in One Cooker nedir, ne işe yarar? All in One Cooker özellikleri ve yorumları

PHİLİPS AQUATRİO KABLOSUZ DİK SÜPÜRGE NEDİR, NE İŞE YARAR?

Tek süpürge ile 3 işlemi aynı anda yapma fırsatını altın tepsiyle sunan Philips AquaTrio Kablosuz Dik Süpürge, kusursuz bir temizliği vadediyor. Tek seferde sert zeminleri süpürüp ve ıslak temizleyen ürün; "ıslak ve kuru temizleme", "yalnızca kuru temizleme" ve "çıkarılabilir el ünitesi" şeklinde 3 farklı temizleme seçeneğine sahip.

Philips AquaTrio Kablosuz Dik Süpürge

Philips AquaTrio Kablosuz Dik Süpürge

Her türlü zeminde üstün manevra kabiliyeti ve alçak mobilyaların altına kolay erişim özelliğiyle beğeni toplayan ürünün başlığında yer alan LED ışıklar aracılığıyla toz ve kirleri kolaylıkla tespit edebilirsiniz.

Philips AquaTrio Kablosuz Dik Süpürge özellikleri

Philips AquaTrio Kablosuz Dik Süpürge özellikleri

Aynı zamanda dijital LCD akıllı ekrana sahip olan Philips AquaTrio Kablosuz Dik Süpürge; pil seviyesi durumunu, temizleme modlarını görmenizi, inatçı lekeler ve yere dökülenler için ıslaklık seviyelerini ayarlamanızda size rehberlik eder.

Philips AquaTrio Kablosuz Dik Süpürge hakkında bilgiler

Philips AquaTrio Kablosuz Dik Süpürge hakkında bilgiler

Islak ve kuru süpürme modunu kullanabileceğiniz süpürge, normal modda tek seferde 25 dakikaya kadar temizlik için uzun ömürlü güç sağlar. Yalnızca elektrikli süpürge ayarıyla normal modda 45 dakika ve Turbo modunda 25 dakika süpürme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Öte yandan ek bir pille çalışma süresini iki katına çıkarabilir ve 90 dakikaya kadar sürekli kullanım sağlayabilirsiniz.

Philips AquaTrio Kablosuz Dik Süpürge avantajları

Philips AquaTrio Kablosuz Dik Süpürge avantajları

İki adet ultra yumuşak, güçlü mikrofiber Power Brush fırçalara sahip olan ürün 4500 dev/dk'da zıt yönlerde döner. Bu yüksek hızla beraber kirler zeminden toplanarak doğrudan cihazın içine doğru çekilir. Böylece Power Brush fırçalar da temiz bir şekilde kalır ve kirli mopları yıkayıp sıkmanıza gerek kalmaz! Optimum temizlik performansı için Power Brush Fırçaları her 6 ayda bir değiştirmeniz tavsiye edilmektedir.

Philips AquaTrio Kablosuz Dik Süpürgenin diğer süpürgelerden farkı

Philips AquaTrio Kablosuz Dik Süpürgenin diğer süpürgelerden farkı

El tipi süpürgeye de dönüşebilen bu ürün, döşeme, raf ve masa yüzeylerini hiç zorlanmadan temizleyebilmenizi sağlamasının yanı sıra hızlı rötuşlar ya da araç temizliği için de oldukça kullanışlıdır.

Philips AquaTrio

Philips AquaTrio

Bu süpürgeyi diğerlerinden ayıran AquaSpin başlık ise sert zeminleri aynı anda hem süpürür hem de silerken başlığın ön ve arka kısımlarıyla her harekette zemindeki tüm kiri toplar. Böylece süpürme işleminden sonra bir de yerleri silmenize gerek kalmaz.

Philips AquaTrio hakkında detaylar

Philips AquaTrio hakkında detaylar

Toplanan tüm ıslak ve kuru kirler, Aqua Difüzyon Sistemi aracılığıyla kirli su haznesine birikir. Kirli su haznesini temizliğinizi tamamladığınızda çıkarıp kirli suya dokunmadan boşaltabilirsiniz.

Ürünün temiz su haznesi 450 ml olmakla beraber kirli su haznesinin kapasitesi ise 400 ml'dir. 

10 Kasım koleksiyonunda neler var? 10 Kasım tasarımlı tişörtler

İLİŞKİLİ HABER

10 Kasım koleksiyonunda neler var? 10 Kasım tasarımlı tişörtler
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0