Tuğba Ünal'ın 1+0 evi hayranlarını şoke etti! Neredeyse hiç eşya yok

Her hafta birbirinden ünlü isimlerin evine konuk olan Evrim Akın, son olarak soluğu popüler şarkıcı Tuğba Ünal’ın mütevazı evinde aldı. Ünal'ın oldukça sade bir şekilde dekore ettiği 1+0 evi görenleri şaşırttı.

Kanal D ekranlarının fenomen programı "Evrim Akın İle Ev Gezmesi", her hafta birbirinden ünlü isimlerin evlerine sürpriz ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı şarkıcı, yazar ve şair Tuğba Ünal'ın evine konuk olan Evrim Akın, dikkat çeken görüntüleri izleyenlerle buluşturdu.

Aylin CoşkunİLİŞKİLİ HABERAylin Coşkun'un 4 katlı villası şoke etti: Kıyafetlerim için ayrı bir ev almak istiyorum!

Tuğba Ünal

Tuğba Ünal

Meslektaşlarının aksine görkemli, lüks ya da şatafatlı bir ev tercih etmeyen Ünal'ın mütavazı evi görenleri şoke etti. İstanbul'da sakin bir hayat yaşayan Ünal, ihtiyaçları doğrultusunda bir ev düzenlendiğini açıkladı.

Tuğba Ünal evi

Tuğba Ünal evi

Çok az eşyanın olduğu evinin 1+0 olduğuna dikkat çeken Ünal, mobilyalarında da oldukça sakin tercihlerde bulundu. Ferah manzarasıyla iç açıcı bir ev dekore eden ünlü şarkıcı, göz yormayan aksesuarlardan da kaçındığını açıkladı.

Uzun bir mutfağı olan evin, salon ve yatak odasının iç içe olması Evrim Akın'ı şaşırtırken şarkıcı evinde halı ve perde de kullanmadığını dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İsveç'ten İstanbul'a gelip estetik ameliyatı olan kadın operasyon sonrası hayatını kaybetti

Lüks arabasında tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni Aleyna Kanko gözaltına alındı

İLİŞKİLİ HABER

Lüks arabasında tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni Aleyna Kanko gözaltına alındı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0