Arçelik Neo çamaşır makinesi özellikleri nelerdir? Yapay zekalı çamaşır makinesi nedir?

Yapay zekayı çamaşır makinesine uyarlayarak çığır açacak yepyeni bir teknolojiye imza atan Arçelik, otonom çamaşır makinesi Neo’yu geliştirdi. Entegre akıllı sensörleri ve yapay zeka destekli "Optimix" özelliği sayesinde farkını ortaya koyan Arçelik Neo otonom çamaşır makinesi merak konusu haline geldi. Peki, Arçelik Neo çamaşır makinesi özellikleri nelerdir? Yapay zekalı çamaşır makinesi nedir? İşte detaylar...

Bir evin olmazsa olmazlarından 'çamaşır makineleri', hayatımızı kolaylaştıran en kullanışlı icatlardan biri. Yalnızca birkaç tuşa basarak tertemiz pırıl pırıl kıyafetlere kavuşmamıza olanak tanıyan çamaşır makinelerinde her bir modelde farklı özelliklerle karşılaşıyoruz. Ancak adeta bir yıkama devrimi gerçekleştiren yeni bir model, tüm bildiklerimizi unuttacak cinsten! Yapay zeka çağını evlere taşıyan Arçelik Neo otonom çamaşır makinesi, heyecan verici bir deneyimin kapılarını aralıyor. Daha önce hiç yapay zeka destekli bir çamaşır makinesiyle yollarınız keşişmediyse gelin bu yeniliği birlikte yakından tanıyalım.

Dyson silme işlemi yapıyor mu? Dyson süpürge paspas yapıyor mu? Püskürtmeli mop başlığı nedir?İLİŞKİLİ HABERDyson silme işlemi yapıyor mu? Dyson süpürge paspas yapıyor mu? Püskürtmeli mop başlığı nedir?

YAPAY ZEKALI ÇAMAŞIR MAKİNESİ NEDİR? ARÇELİK NEO OTONOM ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ 

Geçtiğimiz yıl bilim insanları, sivil toplum kuruluşları, aktivist ve sanatçıların yer aldığı ortak akıl platformu İyi-Ge'yi kuran Arçelik, müşterilerine daha sürdürülebilir yaşam konusunda ilham vermek amacıyla İklim Dostu Hareket'i başlattığını duyurmuştu. 

Arçelik Neo otonom çamaşır makinesi

Arçelik Neo otonom çamaşır makinesi

Sürdürülebilirlik odaklarını AR-GE ve inovasyon alanındaki güçleriyle birleştirerek çevre dostu ürün ve teknolojiler sunmaya odaklanan Arçelik, deterjan, enerji ve su tüketimini ideal seviyede ayarlayabilen ve yaşam döngüsü boyunca karbon ayak izini yüzde 32 oranında azaltan ilk otonom çamaşır makinesi Neo'yu geliştirdi.

Arçelik Neo otonom çamaşır makinesi özellikleri

Arçelik Neo otonom çamaşır makinesi özellikleri

Entegre akıllı sensörleri ve yapay zeka destekli "Optimix" özelliği sayesinde en doğru yıkama programını kendi kendine belirleyebilen makine, kumaşın türü, kirlilik seviyesi ve yük miktarını da tespit edebiliyor.

Arçelik Neo otonom çamaşır makinesi teknik özellikleri

Arçelik Neo otonom çamaşır makinesi teknik özellikleri

"HomeWhiz" uygulama desteği sayesinde çamaşır makinesine hazır programlar indirilebilen makine, aynı zamanda uzaktan kontrolü de destekliyor.

Arçelik Neo otonom çamaşır makinesi avantajları

Arçelik Neo otonom çamaşır makinesi avantajları

Gelelim Arçelik 10120 IMP Impression Neo Otonom çamaşır makinesinin teknik özelliklerine!

Doğru deterjan miktarını 20 yıkamaya kadar otomatik olarak ayarlabilen otonom çamaşır makinesi, 10 kilogram kapasiteye sahiptir. Aynı zamanda "Eco 40-60", "Gentle", "Intense", "Download Cycle" ve "Express" olmak üzere 5 farklı program seçeneği mevcuttur. Makinenin maksimum sıkma devri 1200 rpm, enerji sınıfı ise A'dır.

Su taşma emniyet sistemine sahip olan makinenin dengesiz yük kontrolü olmakla beraber çocuk kilidi de mevcuttur.

Arçelik 10120 IMP Impression Neo Otonom çamaşır makinesinin ölçüleri ise şu şekilde:

  • Ağırlık: 76 kg
  • Yükseklik: 84.5 cm
  • Genişlik: 60 cm
  • Derinlik: 59 cm

Arçelik 10120 IMP Impression Neo Otonom çamaşır makinesinin güncel fiyatı 32.999,00 TL'dir.

İstanbul'da en ucuz iftar mekanları hangileri? Uygun fiyatlı iftar mekanları

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'da en ucuz iftar mekanları hangileri? Uygun fiyatlı iftar mekanları
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0