Elvis Presley’in ikonik evi hacizden satılıyor! Torunu "sahte imza" iddiasıyla dava açtı

Müzik tarihinin en büyük starlarından, Rock n Roll müziğinin Kralı Elvis Presley'nin ABD Memphis’teki evi ve mezar yeri olan Graceland, haciz nedeniyle açık artırmaya çıkacak. Duruma itiraz eden Presley'nin torunu Riley Keough ise durumu 'hileli' olarak nitelendirerek satışa dava açtı.

Dünya müzik tarihinin en ikonik figürlerinden Elvis Presley, hem unutulmaz eserleri hem de kendine has tarzıyla yıllar geçse de Rock n Roll'un Kral'ı olarak anılmaya devam ediyor. Ancak Presley ailesi, şimdilerde miras krizi ve haciz haberleriyle gündemden düşmüyor.

Presley'nin 1957'de 102 bin 500 dolara satın aldığı Graceland’deki tarihi evinin 'haciz' nedeniyle satışa çıkarıldığı ortaya çıktı. Elvis'in tek çocuğu olan merhum Lisa Marie Presley'nin 2018 yılında Graceland'i teminat göstererek 3.8 milyon dolarlık kredi aldığı ancak parayı geri ödemediği için haczin gerçekleşeceği öğrenildi.

SAHTE İMZA İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Daily Mail’in haberine göre; Lisa Marie'nin kızı ve malikanenin tek varisi Riley Keough ise annesinin şirketten kredi çekmediğini öne sürüyor. Annesinin tapu üzerindeki imzalarının sahte olduğunu iddia eden Keough'ın yanı sıra belgelerde adı geçen noter de böyle bir krediyle alakası olmadığını söyledi. 'Hileli' imza nedeniyle satışa dava açan Keough'ın hamlesinin ardından satışla ilgili geçici bir kısıtlama emri çıkartıldı. Davanın detayları ilerleyen zamanda belli olacak.

Lisa Marie Presley ve kızı Riley Keough

Lisa Marie Presley ve kızı Riley Keough

2024'ün öne çıkan kaş trendleri!

İLİŞKİLİ HABER

2024'ün öne çıkan kaş trendleri!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0