2024'ün öne çıkan kaş trendleri!

Kaş makyajı son yıllarda çok daha önemli hale geldi. Güzel bir kaşın yüzün tüm ifadesini değiştirdiğini fark eden herkes, kaş makyajı ile bunu yapabileceğinin farkında. TikTok sayesinde kaş modasına yeni bir bakış açısı geldi. Milyonlarca kadının merek ettiği kaş trendlerini huzurlarınıza getirdik. İşte 2024'ün öne çıkan kaş trendleri...

Değişen kaş trendleriyle bazen incecik kaşlar bazen ise kalın kaşlar moda olsa da önemli olan yüzünüze uygun kaş modelini keşfetmektir. Şimdilerde ise kaşların arasındaki boşlukları kaş kalemi veya far ile doldurmak ve ardından kaş jeli ile kaşları yukarı taramak günlük rutinimiz haline geldi. Ta ki güzellik trendlerine yön veren moda haftaları ‘yokmuş gibi görünen’ kaşları podyuma çıkarana kadar. Gerek moda haftalarında ortaya çıkan güzellik görünümleri, gerekse de ünlü isimlerin tercihleri, saç ve makyajda olduğu gibi burada da belirleyici bir rol oynuyor. 2024 yılında hangi kaş görünümlerinin öne çıkacağını hemen incelemeye alıyoruz.

2024 Yaz güzellik trendleri neler? İşte, cilt bakım, makyaj trendleri 2024İLİŞKİLİ HABER2024 Yaz güzellik trendleri neler? İşte, cilt bakım, makyaj trendleri 2024

- TEL GİBİ İNCECİK BEBEKSİ KAŞLAR

2024

2024

Kaş şekilleri geçmişten günümüze birçok farklı modelle karşımıza çıktı. Özellikle 90’ların ince kaş modası en trend ve unutulmaz olanıydı. Özellikle Angelina Jolie'de görmeye alışık olduğumuz ince kaşlar, şimdilerde dünyaca ünlü birçok modelin moda çekimlerinde objektiflere yansıyor. Maison Margiela defilesinde Pat McGrath imzası taşıyan makyajlar hala gündemde ve bu makyajın en önemli noktasını da ince kaşlar oluşturuyordu. Tıpkı oyuncak bebeklerinki gibi bir görünümü andırıyor.

- AĞARTILMIŞ KAŞLAR

2024

2024

2024 kaş trendleri arasında en belirgin olanlardan biri ağartılmış kaşlar... Dergi çekimlerine ve defilelere hızla yayılan rengi açılmış yani ağartılmış kaşlar, Kendall Jenner’ın 2022 Met Gala'daki görünümüyle meşhur olmuştu. O zamandan beri ünlülerin favorisi olan bu kaşları evde de kolayca yapabilirsiniz. 

2024 güzellik ve makyaj trendleri neler? 2024 Makyaj trendleriİLİŞKİLİ HABER2024 güzellik ve makyaj trendleri neler? 2024 Makyaj trendleri

- TAŞLANMIŞ KAŞLAR

2024

2024

Günlük hayatta kullanılması bir hayli zor olan süslenmiş kaşlar, 2024'ün davetlerine damgasını vuruyor. Doğum günü, parti ya da düğün gibi özel günlerinizde dikkat çekmek için kristal işlemeli taşları mutlaka denemelisiniz. 

Elvis Presley’in ikonik evi hacizden satılıyor! Torunu "sahte imza" iddiasıyla dava açtı

İLİŞKİLİ HABER

Elvis Presley’in ikonik evi hacizden satılıyor! Torunu "sahte imza" iddiasıyla dava açtı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0