2024 güzellik ve makyaj trendleri neler? 2024 Makyaj trendleri

Yeni sezonun güzellik ipucu: "İddialı ol ya da eve git". Şaşırtıcı ama gerçek; 2024 yılı, güzellik dünyasında yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Hem dikkat çeken hem de soft haliyle tüm kadınları arada bırakan 2024 yılı makyaj trendleri haberimizin detaylarında.

Instagram ve TikTok trendlerinin günümüz makyaj trendlerini belirlediği bu dönemde, klasik görünümleri bir kenara bırakıp sezonun öne çıkan makyaj trendlerini mercek altına alıyoruz. Son yıllarda saç-makyaj alışkanlıklarımızda güçlü değişimler mevcut. İlham almak için ünlü isimleri ve tabii ki dünya podyumlarını yakından takip ediyoruz. 2024 yılının makyaj trendleri manzarasında neler mi var? Gelin birlikte inceleyelim:

2024İLİŞKİLİ HABER2024'ün ilk makyaj trendi belli oldu! Sofistike sadelik trendi 2024'e damga vuracak

2024 YILI MAKYAJ VE GÜZELLİK TRENDLERİ:

90’ların nostaljik dönüşü ve grafik eyelinerlar, masumiyeti vurgulayan bebeksi allıklar ve birbirinden iddialı renk cümbüşü sunan kirpikler sadece başlangıç. Doğallıkla abartının kusursuz karışımı. Bu dönem, 80’lerin gösterişli makyaj anlayışından bir adım geri atarak, hem sade hem de dramatik stilleri bir araya getiriyor. 

  • NOSTALJİK BAKIŞLAR!

NOSTALJİK BAKIŞLAR

NOSTALJİK BAKIŞLAR

Tüm bu göz kamaştırıcı detaylar, kahverengi ve nude dudak renkleriyle birleşerek, abartılı kirpiklerle tamamlanıyor. Öte yandan, daha doğal bir etki arayanlar için mavi göz kalemleri ve nude dudak renkleriyle yapılan makyajlar, dönemin estetiğini mükemmel bir şekilde yakalıyor. 

YOĞUN PARLAKLIK VE SADELİK İKİLİSİ!

YOĞUN PARLAKLIK VE SADELİK İKİLİSİ!

  • YOĞUN PARLAKLIK VE SADELİK İKİLİSİ!

2024’ün makyaj trendleri, ışıltının ve yoğun parlaklığın makyaj dünyasında başrolü üstlendiği bir trend ve yıl olarak imza atacak. . Göz makyajında kullanılan ışıltılı farlar ve metalik tonlar, ışığı mükemmel bir şekilde yansıtarak etrafınıza ışık saçıyor. Yanaklarda ve dudaklarda ise yoğun parlaklık, sofistike bir ışıltı ve göz alıcı bir görünüme dönüştürüyor. 


  • MASUM PEMBE YANAKLAR

Bu yıl "strawberry girl" terimini birçok kez duyduk. Yanakların al al olduğu bu makyajı, gelecek yılda da hayatımızda olacak. Çilek kız makyajı, pembe ve kırmızı tonlarının ağırlıkta olduğu özellikle yanaklar ve dudakların ön plana çıktığı bir makyaj stiliydi.

MASUM PEMBE YANAKLAR

MASUM PEMBE YANAKLAR

Yabani dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yabani dizisi nerede çekiliyor?

İLİŞKİLİ HABER

Yabani dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yabani dizisi nerede çekiliyor?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0