2024'ün ilk makyaj trendi belli oldu! Sofistike sadelik trendi 2024'e damga vuracak

Günümüzde güzellik trendlerine yetişmek neredeyse imkansız. Özellikle sosyal medya platformları ve moda haftaları yılın trendlerini çok hızlı bir şekilde değiştiriyor. 2024'ün ilk makyaj trendi belli oldu. Sofistike sadelik trendi 2024'e damga vuracak türden.

Kadınlar için makyaj çok büyük bir öneme sahiptir. Makyaj tekniklerinin ve tercih edilebilecek renklerinin yılın her mevsiminde değişiklik gösterdiği görülmektedir. Ayrıca moda ve trend konuları da hızlı şekilde değişebilmektedir. Bu nedenle makyaj yapmayı seven ve günlük hayatında sıkça makyaj yapan kadınlar makyaj trendlerini sıkı bir şekilde takip etmektedir. Hollywood yıldızlarının yanı sıra TikTok ve Instagram fenomenlerinin yön verdiği trendler gelecek yıl da birbirinden eğlenceli ve sofistike görünümler vadediyor. İşte 2024 yılına girer girmez ilk makyaj trendi "sofistike sadelik" hakkında bilmeniz gerekenler:

2024İLİŞKİLİ HABER2024'ün trend saç modelleri neler? 2024'ün en iyi saç modelleri

"SOFİSTİKE SADELİK"

Kozmetik endüstrisinde “Multifonksiyonel Kozmetik” temasını konu alan kongrede uluslararası konuşmacılar 2024 trendlerini ve dünyadan örnekleri ele aldı. Uluslararası kozmetik uzmanları dünyadaki trendleri ve yenilikçi teknikleri aktardı.

MG International Fragrange Company tarafından kongreye katılımı sağlanan İngiltere Mintel Güzellik ve Kişisel Bakım Kategori Direktörü Samantha Dover: “Mintel 2024 Güzellik Trendleri: Sofistik Sadelik” başlıklı yaptığı konuşmada:

“Güzellik ve kişisel bakım ürünleri arasındaki sınır giderek belirsizleşmektedir. Yüksek performanslı bileşenlerin daha az sayıda ve daha etkili bir şekilde kullanılması, şu anda eğilimler arasında. Bu yıl cilt bakımına odaklandığımızda, farklı cilt tiplerine uygun şekilde kişiselleştirilen hazır kapsüllerin tek bir ürüne eklenerek fonksiyonel hale geldiğini görüyoruz. 2024 yılında sofistike sadelik ön planda olacak. Baktığımızda zaten sürdürülebilirlik için sadeleşmeye ihtiyaç var. Tüketicileri gereğinden fazla yormayan, sınırlı ürün gamıyla daha çok ürüne ulaşmak önemli, bu gereğinden fazla üretim ve tüketimin de önüne geçmiş olacak. Önümüzdeki 5 yıl ve sonrası için sadeleşmeyi teknoloji geliştirecek ve multifonksiyonel ürünler çok daha fazla eğilim olacak” şeklinde ifade etti.

Çocuklarda süper zihin açıcı o besin nedir? Okula bu besinle gönderin!

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklarda süper zihin açıcı o besin nedir? Okula bu besinle gönderin!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0