Gwyneth Paltrow'dan çalışan kadınlar için detoks

Yaptığı farklı ve katı detoks programlarıyla adından söz ettiren oyuncu Gwyneth Paltrow, yoğun ve zamanı kısıtlı çalışan kadınlara özel bir detoks programı paylaştı.

44 yaşındaki oyuncu Gwyneth Paltrow, kendi internet sitesinde fazla vakit olmayan çalışan kadınlara özel bir detoks programı başlattı. İşte oyuncu detoks programı:

Paltrow, "Her gün kendiniz için kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği hazırlamak size gerçekçi gelmiyorsa bu 4 günlük detoks programı tam size göre. Bu detoks mutfakta 10 dakikadan fazla zamanı olmayanlar için" dedi.

Kahvaltı: Besleyici bir smoothie

Kahvaltı için smoothieler hem pratik hem de besleyicidir. Hazırlanan smoothie toplu taşıma ya da iş yerinde rahatlıkla tüketilebilir. Tarifin içinde ise karalahana, mango, kaju, hindistan cevizi suyu ve yarım avokado bulunuyor.

Öğle yemeği: Bol yeşillik ve protein dolu bir salata

Paltrow, öğle yemeği için kolayca hazırlanan bir salatayı öneriyor. 2-3 farklı sebze ve tavuk gibi protein içeren bir gıda ile dilediğiniz salatayı hazırlayabilirsiniz. Hazır salata soslarının içinde gizli şeker bulunduğu için Paltrow tarafından önerilmiyor. Sos olarak zeytinyağ, limon ya da misket limon ve balsamik sirke tercih edilebilir.

Akşam yemeği: Bir kase dolusu yemek

Gwyneth Paltrow'un hazırladığı detoks programının akşam yemeğinde tek kasede yenilebilen ve hızlıca hazırlanan bir tarif bulunuyor. Tek kasede hazırlanabilecek tabağın içinde sebze eklenmiş kinoalı ve esmer pirinçli tarifler tercih edilebilir.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0