Muz diyeti nedir?

Muz sevenlere müjde! 3 günlük muz diyeti sayesinde fazla kilolarınızdan lezzetli bir şekilde kurtulabilirsiniz. İşte 3 günlük muz diyeti...

Muz içerisindeki enzimler sayesinde sindirimi hızlandırır ve besinlerin kolayca emilmesini sağlar. Ayrıca lifli yapısı ve zengin besin değeri sayesinde uzun süre açlık hissetmemenizi ve daha az yemenizi sağlar. Bu nedenle muz diyeti sayesinde fazla kilolarınızdan sağlıklı ve kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz. Sizler için 3 günlük muz diyetini araştırdık.

MUZ DİYETİ NASIL YAPILIR?

3 gün boyunca kahvaltıda az yağlı süt ile birlikte muz tüketin. İsterseniz smoothie haline getirip yiyebilir isterseniz de ayrı ayrı tüketebilirsiniz. Eğer normal süt kullanmıyorsanız, soya ya da badem sütü de tercih edebilirsiniz. Diğer öğünlerde ise şerbetli tatlılar ve kalorisi yüksek, yağlı besinler tüketmemeye özen göstermelisiniz. Ara öğünlerde metabolizma hızlandırmaya yardımcı yeşil çay, rezene çayı ve zencefil çayı gibi içecekler tüketebilirsiniz.

Siyah noktaları gideren en iyi ürünler

İLİŞKİLİ HABER

Siyah noktaları gideren en iyi ürünler
4 parçayla Victoria Beckham cool'luğu

İLİŞKİLİ HABER

4 parçayla Victoria Beckham cool'luğu
Meghan Markle diyeti

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle diyeti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0