Diyeti bozmayan masum tatlılar

Diyet yaparken kalorisi düşük tatlılarla tatlı krizlerinizi önleyebilirsiniz. İşte kilo aldırmayan kalorisi düşük tatlılar...

Diyet yaparken canınız tatlı çektiğinde tüm tatlılardan uzak durmak zorunda değilsiniz. Düşük kalorili ve kendi hazırladığınız tatlılarla hem tatlı krizlerini bastırabilir hem de kilo verebilirsiniz. Sizler için diyette tüketebileceğiniz düşük kalorili tatlıları araştırdık.

BİTTER ÇİKOLATA

Bitter çikolata bilinenin aksine, metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeyi kolaylaştırır. Kalorisi de düşük olan bitter çikolata, vücudun daha fazla yağ yakmasını sağlar ve tatlı krizlerini önler.

SÜTLÜ TATLILAR

Light süt ve tatlandırıcı kullanarak hazırlayabileceğiniz sütlü tatlılar hem diyetinizi bozmaz hem de tatlı krizlerini atlatmanızı sağlar. Ancak hazırladığınız tatlıda şeker ve yağ kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

MEYVE KUPLARI

Sevdiğiniz meyveleri bir kaseye doğrayın, üzerine krem şanti ve toz badem ekleyin. Hazırladığınız tatlı düşük kalorisiyle kilo almanızı önler ve tatlı krizlerini bastırır.

Kilo verdiren İtalyan salatası tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Kilo verdiren İtalyan salatası tarifi
Suya düşen telefona ne yapmak gerekir?

İLİŞKİLİ HABER

Suya düşen telefona ne yapmak gerekir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Nuray 5 yıl önce

Teşekkürler

Toplam 1 beğeni

fadimecan 5 yıl önce

Saçma

Toplam 3 beğeni