Yağ yakan maydanoz karışımı nasıl yapılır? Kaynamış maydanoz suyunun faydaları

Zayıflama karışımı olarak bilinen ve uygulanan Maydanoz suyunun nasıl yapıldığını sizler için derledik. Sağlıklı olmak ve zayıflamak açısından tüketilmesi gereken mucize karışım olan maydanoz suyunu evinizde yapmak isterseniz haberimizi inceleyebilirsiniz. Kaynamış maydanoz suyunun faydaları neler, Maydanoz suyu nasıl yapılır? İşte kilo verdiren maydanoz suyu tarifi...

Diyet yapmaya karar verdiğiniz andan itibaren yeşilliklerle içli dışlı olacağınızı bilmeniz gerekir. Kilo vermeyi vaat eden kısa süreli şok diyetler yerine gerekirse daha uzun süreli ama sağlıklı diyet programlarıyla formunuzu koruyabilirsiniz. Hem sağlıklı hem de düşük kalorili olan yeşilliklerle kilo vermenizi kolaylaştıracak olan maydanozu çiğ bir şekilde tüketebileceğiniz gibi suyunu da ayrıca içebilirsiniz. Hem sıkı hem de taş gibi vücuda sahip olmak istiyorsanız deneyebileceğiniz maydanozlu su kürü ile bu isteğinize kavuşabilirsiniz. Sağlıklı ve doğal zayıflatmanın yanı sıra vücutta istenmeyen yağların çatır çatır yakılmasını sağlayacak maydanozla müthiş bir sonuç elde edebilirsiniz. 60 gün uygulanması halinde 8 kilo zayıflamanızı sağlayacak olan maydanoz suyu karışımı biraz gayret ve sabır istiyor. 60 gün sonucunda yağlarınızın eridiğini fark edeceksiniz.

MAYDANOZ SUYUNUN FAYDALARI

  • Bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur.
  • İdrar yolunda meydana gelen enfeksiyonlara karşı koruyucudur.
  • Astım ve nefes darlığı gibi sorunların çözümü için idealdir.
  • Metabolizmanın hızlı bir şekilde çalışmasına yardımcı olur.
  • Kan şekeri seviyesini düşürür.
  • Normalde vücutta bulunması gereken suyun daha fazlası olması şeklinde tanımlanan ödemin dışarı atılması konusunda etkilidir.
  • Kan basıncını düzenler.

Aç karna maydanoz suyu içmenin faydası var mı? Göbek eriten maydanoz suyu ile zayıflamaİLİŞKİLİ HABERAç karna maydanoz suyu içmenin faydası var mı? Göbek eriten maydanoz suyu ile zayıflama

EVDE ZAYIFLAMAK İÇİN MAYDANOZ SUYU NASIL YAPILIR?

Maydanoz suyu tarifi

Maydanoz suyu tarifi

MALZEMELER: Yarım demet maydanoz, 1/2 su bardağı su, 2 çorba kaşığı taze limon suyu

HAZIRLANIŞI: Yukarıda bahsedilen tüm malzemeleri mutfak robotunun içine atıp sıvı haline getirelim. Hazırladığınız karışımı hemen o anda tüketirseniz, vitamin değerlerini daha doğru bir şekilde alacağınız için karışımı bekletmeden tüketmeniz önerilir.

KAYNATILMIŞ MAYDANOZ SUYUNUN VÜCUDA YARARLARI

Kaynatılmış maydanoz suyunun faydaları ve tarifi

Kaynatılmış maydanoz suyunun faydaları ve tarifi

Sağlık açısından olduğu kadar kilo verdirici özelliği ile de bilinen maydanoz A, C ve K vitaminleri ile şifa doludur. Mutfakta genelde salata tariflerinde kullanılan maydanozun kaynatılmış hali kilo problemi olan kimselerin imdadına yetişmektedir. Yarım demet maydanozun saplarının ayıklanması ile 2 su bardağı suyun 2-3 dakika kaynatılması işinizi görecektir. 10 dakika demlemeye alındıktan sonra sıcak iken tüketilmelidir.

KARACİĞER YAĞLANMASININ ÖNÜNE GEÇEN MAYDANOZ LİMON KÜRÜ

MALZEMELER 15-16 adet maydanoz, 1 adet limon, 1 bardak su

YAPILIŞI Sabah uyandığınızda pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz maydanozu blender’a batıp üzerine 1 adet limon suyu sıkın, ardından 1 bardak su ilave edin. Su blenderda yemyeşil bir hal aldıktan sonra kürünüz hazır demektir.

maydanoz suyu nasıl hazırlanır

maydanoz suyu nasıl hazırlanır

 KİLO ALDIRMAYAN MAYDANOZLU KAVRULMUŞ PATATES TARİFİ

Kızartılarak pişirilen patateslere göre daha sağlıklı olan bu tarifi soğuk bir şekilde emze gibi de tüketebilirsiniz.

Malzemeler: Kişi sayısına bağlı patates, 1-2 yemek kaşığı tereyağı, 1 demet maydanoz, kırmızı biber, tuz, karabiber.

Yapılışı: Patatesleri biraz sert olacak gibi haşlayıp küp küp doğrayın. Tavada eritilen tereyağının içine alın. Patatesleri soteleyince kıyılmış maydanozları ve baharatları ilave edip iki dakika daha kavurun.

Pirinç suyu saç uzatır mı? Saçlarınızı pirinç suyu ile yıkarsanız...

İLİŞKİLİ HABER

Pirinç suyu saç uzatır mı? Saçlarınızı pirinç suyu ile yıkarsanız...

BİR YORUM YAPIN 3

Meryem 3 yıl önce

Haslanmis maydonoz karisimin yapip saklamak olarmi? Yani bu karisimi yapib aksama kadar ice bilirmiyim

Toplam 3 beğeni

DUO DİYET 5 yıl önce

Hazır maydanoz suyu hazırlıyorken yanına başka şeyler de ilave ediyorum. Teşekkürler.

Toplam 8 beğeni

Ersen 5 yıl önce

kanımdaki alt değeri yüksekti ..karaciğer yağlanması vardı birde kolestrolde düştü çok faydasını gördüm.(15 gün sabah aç karnına iç 3-5 gün ara ver sonra 15 gün bir daha yaparsanız..)

Toplam 16 Beğeni