Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan yağ yakan limon kürü

Hemen hemen herkesin sıklıkla adını duyduğu limonlu su kürünü Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun tarifine göre ele aldık. Diğer diyetisyenlerin de zayıflamak isteyenlere önerdiği limonlu su ile kolay yoldan kilo verebilirsiniz. Hem sağlık hem de diyet açısından faydalı olan ve yağ yaktıran limonlu su kürünün yapılışı ise şu şekildedir:

Hayallerindeki vücuda sahip olmak için çeşitli yöntemleri araştıran kadınların deneyip olumlu tecrübelerde bulunduğu diyet kürleri arasında Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun yağ yakan limonlu su kürü geliyor. Mutfakta salatalarda ya da yemeklerde kullanılan limon, C vitamini bakımından oldukça zengindir. Hastalıklardaki mikrobu kırmaya yarayan limon ile deneyebileceğiniz kürler ile yağ yakımını destekleyebilirsiniz. Yağ yakımını sağlamak için tercih edebileceğiniz doğal besin kaynaklarını sağlıklı kür ya da detokslar halinde tüketebilir, ince ve sağlıklı bir görünümün sırrına ulaşabilirsiniz. Buram buram kokusuyla yemekten zevk aldığımız limonu zayıflamak için bir aracı olarak görecekseniz, formülünü uzmanı verdi! Bizde  Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun yağ yakan limonlu su kürünün yapılışını sizler için derledik...

YAĞ YAKAN LİMONLU SU KÜRÜ İLE KİLO VERME

MALZEMELER:

15- 16 adet maydanoz

1 adet limon

1 bardak su

HAZIRLANIŞI:

Limon suyunu, klorsuz suyu ve maydanozları sapları ile beraber blenderdan geçirin. Ortaya çıkan yeşil karışımı sabahları karnınıza doyurmadan 10-15 dakika kadar önce tüketin. 15 gün boyunca düzenli olarak uyguladıktan sonra 3-4 gün mola verip bir 15 gün daha uygulayın. 

LİMONLU SUYUN KİLO VERMEDEKİ FAYDALARI NELER?

limon suyu yağ yakar mı?

limon suyu yağ yakar mı?

Fitness uzmanları, her gün 1 bardak kadar limonlu su tüketmenin fazladan 100 kalori yaktığını ve limonun içindeki lifin açlığı yatıştırarak zayıflattığını öne sürüyor. Vücuttaki yağları çatır çatır yakan limonlu su ile metabolizmayı hızlandırabilirsiniz.

Limonun içerisindeki liflerden yararlanabilmek için kabuğunu çöpe atmaktan vazgeçin. Limonun kabuğu ile de kolayca kilo verebilirsiniz.  En etkili yöntem de limonu yarıya böldükten sonra suda kaynatıp ılık şekilde tüketmek ile olur. Ayrıca limonlu suyun bedeni hidrate ederek metabolizmayı düzenlemeyi sağlamada olumlu etkilerinin olduğu da bilinmektedir.

AYDA 4 KİLO ZAYIFLATAN MAYDANOZLU LİMON SUYU KÜRÜ

Maydanozlu limonlu su kürü

Maydanozlu limonlu su kürü

MALZEMELER:

2 su bardağı su
1/2 (yarım) demet maydanoz ( 10 -12)
1 adet limon

YAPILIŞI:

1 demet maydanozun yarısını iyice yıkayıp maydanozları elinizle parçalayın. Robottan geçirdikten sonra limonun suyunu sıkın. Robottan geçireceğiniz maydanozları bardaklara ayırıp üstüne limon suyu ilave edin. 1 su bardağı içme suyu döküp yeniden karıştırarak tüketin.

BALLI LİMON DETOKS KARIŞIMI NASIL YAPILIR?

Ballı limon detoksu nasıl yapılır?

Ballı limon detoksu nasıl yapılır?

MALZEMELER:

1 adet limon
2 tatlı kaşığı bal (hakiki bal daha iyi)
1 bardak su

YAPILIŞI:

Bir bardak suya limon suyu ekleyip, 2 tatlı kaşığı gerçek balı ilave edin. Bu karışım sayesinde gün boyu kendinizi dinç hissedecek ve detoks işlevi görmüş olacaksınız.

Türk kahvesi mi nescafe mi zayıflatır? Kahve iştah keser mi?

İLİŞKİLİ HABER

Türk kahvesi mi nescafe mi zayıflatır? Kahve iştah keser mi?
En çok zayıflatan çorba çeşitleri

İLİŞKİLİ HABER

En çok zayıflatan çorba çeşitleri

BİR YORUM YAPIN 5

Neslihan 4 yıl önce

Ben bunu bilmeyerek yaptım iki ay' a yakın bir sürede sadece iki lt lik bir sürahiye yarim limon sıkıp gün boyu içtim suyu yakın haliyle icemedigim için hakikaten de özellikle göbekte faydasını gördüm zaten kilolu olmadigim için zayıflayınca dikkat çekti hâliyle

Toplam 2 beğeni

Mehmet 53 4 yıl önce

O kadar limon böbreklere iyi değiiil!

Toplam 1 beğeni

selami 4 yıl önce

o kadar limon dedigin , gunde 1 tane cok degilaksine cok iyi gelir , tum doktorlar bunu tavsiye eder, ustelik su ile karistiriyorsun , oyle saf dikine ic denilmiyor, bunun en buyuk yarari bobrek taslarin olusumunu engelliyor, bu tur rahatsizliklari olanlar mutlaka yapmali.; saygilar:!

Toplam 3 Beğeni

C.Türk 4 yıl önce

Karaciğeride Temizleyen Limon Yüksek tansiyona Çok iyi gelir...Tansiyon Böbreklerdeki Atardamarların daralması sonucu oluşur? bu Yüzden Limon Vücutdaki Tüm Damarların genişlemesi sağlar ve İdrar söktürür. aksine Böbreklere çok faydası vardır.....tabi her şeyin Fazlası zarar.

Toplam 3 Beğeni

wirusman 4 yıl önce

Günde 1 lmon sadece , saat başı 1 limon değil

Toplam 4 Beğeni