Domates suyu ile kilo verme yöntemi! Saraçoğlu'ndan bölgesel zayıflama için kür tarifi

Yazın en sevilen yiyeceklerinden biri olan domates, yemek ve salatalarda kullanıldığı zaman hem lezzetli hem de sağlığımızı olumlu etkilemesi nedeniyle en mükemmel besin kaynaklarından biridir. Tek başına tüketildiğinde bile tokluk hissi vererek kolay diyet yapma imkanı sunan domatesin suyu da kendisi gibi şifa! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun bölgesel zayıflamaya yardımcı olan domates suyu kürünün tarifini sizler için açıkladık. Peki domates suyu kürü nasıl uygulanıyor? Domatesin suyunu içmek zayıflatıyor mu? İşte yanıtı...

Her bölgede olmasa da vücudun bazı yerlerinde oluşan sarkık görüntü estetik açıdan göze hoş gelmez ve rahatsızlık hissi verebilir. Özellikle de güzelliğine ve bakımına her şeyden çok önem veren kadınlar, kusursuz görünümde bir fiziğe sahip olmanın yollarını çeşitli diyet programları ve egzersizlerle karşılama yöntemlerinin peşinde arayabilir. Kimi kadınlar pantolon giydiği zaman yanlardan çıkan basenleri eritmeye çalışırken kimileri ne giyerse giysin gizleyemediği göbeğini küçültmeye çalışır. Günümüzde bölgesel zayıflama olarak nitelendirdiğimiz kilo verme yöntemi, vücudun genel kilosunu değil de rahatsızlık duyulan bölgenin yağ yakımı üzerinde durarak sadece o bölgenin çalışmasını sağlar. Böylelikle daha az yorulmuş ve daha etkili sonuç almış olunacaktır. Göbek ve basen bölgesindeki yağların eritilmesi için uzmanların önerdiği domates suyu kürü ile dilediğiniz görünüme kavuşmayı hızlandırabilirsiniz.

DOMATES SUYU KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR?

Domates suyu ile zayıflama

Domates suyu ile zayıflama

İşte Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun domates suyu tarifi...

Domates alerjisi olmayan ve reflü problemi olan kişilerin haricinde herkesin uygulayabileceği domates suyu kürü, 30 gün boyunca uygulanması gereken bir diyet. Her gün 1 bardak domates suyunu öğleden sonra tüketerek kısa zamanda kilo verebilirsiniz. 1 ay geçtikten sonra 7 gün ara verip tekrar 1 ay uygulamanız gerekiyor.

TIKLA OKU: DOMATES İLE KİLO VERME YÖNTEMİ! 3 KİLO ZAYIFLATAN DOMATES DİYETİ

Domates suyu kürü nasıl yapılır

Domates suyu kürü nasıl yapılır

ETKİLİ BİR SONUÇ ALMAK İÇİN:

- Güne bir bardak limonlu su içerek başlayın.
- Saraçoğlu'nun lahana-limon- maydanoz kürünü uygulayın.
- Un, tuz ve şekerden kaçının.

domates suyu tarifi

domates suyu tarifi

DOMATES SUYU KÜRÜ ZAYIFLATIR MI?

Domates suyu ile kısa zamanda göbek ve basenlerdeki yağlardan kurtulmak için tüketilecek olan domatesin mevsimsel olmasına özen gösterilmelidir. Kalori değeri düşük olan domates sebzesi vücudun gereksinim duyduğu su miktarını karşılayarak, içindeki asitler nedeniyle açlık hissettirmez.

domates suyu kilo verdirir mi

domates suyu kilo verdirir mi

BİR YORUM YAPIN 3

Hyr 4 yıl önce

fazla domates suyu homoroidi tetikliyor.

Toplam 2 beğeni

Ramazan 5 yıl önce

Saraçoğluna güvenmiyorum..

Toplam 4 beğeni

isimsiz 5 yıl önce

Prof. Dr. Saraçoğlunu ne kadar tanıyorsunuz da güvenmiyorsunuz ?

Toplam 14 Beğeni