Göbek en hızlı ve kolay nasıl eritilir? En etkili göbek eritme hareketleri

Spor salonlarına harcayacak paranız yoksa evde alet kullanmadan uygulayabileceğiniz en etkili göbek eritme hareketleri ile fit karına hazır olun! Kilolu olmadığınızı düşünmenize rağmen göbek çevresinde yağlanmaya anlam veremiyorsanız, üzülmeyin çözümü var. İnatçı göbek yağları en kolay nasıl eritilir? Evde işe yarar en etkili göbek eritme hareketleri ile göbek yağlarını çatır çatır yakan hareketler...

Giydiğiniz kıyafetlerde çirkin bir görünüme sebep olan göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak için evde kendi kendinize uygulayabileceğiniz egzersiz hareketleri kurtulmak mümkün. Sizde ince ve şekilli bir vücuda sahip olmak istiyorsanız, bunu başarmanın iki etkili yolu var. İlki sağlıklı ve kaliteli beslenme, ikincisi de her gün aksatılmadan düzenli bir şekilde yapılan karın kaslarını çalıştıran egzersiz hareketleridir. Sağlıklı kilo vermenin en ideal yolu bu iki yöntemi uygulamaktan geçer. Ancak, ''Yemek yemeyi çok seviyorum'' ya da ''kendimi yemek yeme konusunda kısıtlayamıyorum'' diyorsanız, biraz zor da olsa bunu düzenli egzersiz hareketleri ile başarmanız mümkün!

Bölgesel zayıflama nedir? En hızlı ve etkili bölgesel zayıflama yöntemleriİLİŞKİLİ HABERBölgesel zayıflama nedir? En hızlı ve etkili bölgesel zayıflama yöntemleri

EVDE BASİT GÖBEK ERİTME EGZERSİZLERİ NASIL YAPILIR? 

İLK HAREKET: ESNEME

Göbek eritmeye ilk olarak esneme hareketleriyle başlayın. Düz bir zeminde oturup bacaklarınızı iki yana açın ve ilk sol bacağınıza kapanın sonra sağ bacağına getirin. Kapanırken mümkün olduğunca çok eğilmeye çalışın. İki tarafa da 10’ar kere kapandıktan sonra, bacaklarınızı aynı anda tutup öne doğru kapanın ve kalkın. (Bu hareketi 10 defa tekrarlayabilirsiniz)

Hangi egzersiz kaç kalori yaktırır? Sporun etkisini arttırmak için...İLİŞKİLİ HABERHangi egzersiz kaç kalori yaktırır? Sporun etkisini arttırmak için...

İKİNCİ HAREKET: PLANK

Her ne kadar fotoğrafta kolay bir hareketmiş gibi görünse de etkili ve zor bir harekettir. Fotoğraftaki gibi durduktan sonra ilk denemenizde muhtemelen en çok 30 saniye kadar dayanabileceksiniz. Bu nedenle kendinizi çok sıkmadan 30 saniyelik 3 set yapın. Aralarda 15 saniye dinlenin. İlerleyen zamanlarda bu süreyi 1 dakikaya kadar çıkarın.

ÜÇÜNCÜ HAREKET: YARIM ŞINAV

Kol ve göbek kaslarını harekete geçiren şınavı, başlangıçtaki kişiler yarım olarak yapabilir. Normal şınavdan tek farkı duruşun dizler üzerinde olması. Fotoğraftaki gibi durduktan sonra 15’er 3 bölüm yapın.

DÖRDÜNCÜ HAREKET: KARIN KALDIRMA

Yere yatıp bacaklarınızı kırın ve ayaklarınızı tam olarak yere değdirin. Kollarınızı da ellerinizin yere değeceği gibi uzatın. Ardından kalçayı havaya dikip 15 saniye bekleyin. İndirip hareketi tekrarlayın. (Bu hareketi 15 defa tekrarlayabilirsiniz)

İŞE YARAYAN EN ETKİLİ GÖBEK EGZERSİZLERİ

Crunches hareketi

Crunches hareketi

1. CRUNCHES

Karın kaslarını çalıştırmada en etkili hareket olan Crunches'ta kişi yere uzanıp dizlerini hafif bükerek ayaklarını zemine bastırır. Ellerini serbest ve rahat tutabileceği şekilde başının altına ya da çapraz pozisyonda göğsünün üzerine koyabilir. Yatar pozisyondayken nefes alırken yukarı hareket edince nefes verilir. Hareket sırasında karnınızda hafif bir zorlanma hissetmeniz gayet normal, bu hareketin işe yaradığının göstergesidir.

2. FLUTTER KİCKS

Bu hareketi yaparken de yere sırtüstü şekilde yatın ve ellerinizi başınızın altından bağlayın. Omuzlar hafif kalkana kadar başınızı kaldırın. Aynı zamanda ayakları da yerden 15 cm kadar yukarı kaldırın. Sol ayağınıza göre sağ ayağınız biraz daha yukarıda dursun. Ardından aynı hareketi sol ayağınız için uygulayın.

3. BACAKLA DAİRE ÇİZME

Elinizi bedeninize bitişik şekilde tutup sırtüstü yatın. Sap bacağı olabildiğince dik pozisyonda kaldırın. Ayak parmakları tavana doğru uzatır gibi gerilmesini sağlayın. 10-60 saniye bu hareketi uygulayıp aynısını diğer ayakta yapın.

4. MEKİK HAREKETİ

Günümüzün en bilinen hareketlerinden biri olan mekik hareketi, üst karın kaslarının güçlenmesini sağlamaktadır. Halı veya spor matı üzerinde yapılabilecek olan bu egzersizde dizleri kırıp kolları göğüs hizasında çaprazlama yapın. Çok zorlamadan öne doğru kalkar gibi yaparken nefes verin.

GÖBEK ERİTME DİYETİ NASIL YAPILIR? GÖBEK ERİTMEK İÇİN NE YAPILMALI?

1. BAL VE TARÇINLA GÖBEK ERİTME YÖNTEMİ

Göbek ve basen eritme

Göbek ve basen eritme

MALZEMELER: 1 tatlı kaşığı doğal bal, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 bardak su, 

YAPILIŞI: Kaynatılmış suyun içine tarçını koyup iyice karıştırın. 5 dakika kendi haline bıraktıktan sonra taze balı ilave edin. Gün içerisinde 1 bardak bile tüketseniz 10 günde göbek yağlanmasından kurtulabilirsiniz.

2. GÖBEK ERİTEN ALTIN KÜR TARİFİ

MALZEMELER: 4-5 yemek kaşığı yağsız yoğurt, toz zencefil, toz tarçın.

YAPILIŞI: Yukarıda belirtilen miktardaki yoğurdu kaseye koyup malzemeleri ilave edin. Hazırlanan yoğurt karışımını sabah, öğle ve akşam yemek yemeden 1-2 saat önce karnınız aç iken tüketin.

Basen ve göbek bölgesindeki yağlarından kurtulmak isteyenler için derde deva olan sirkeli yoğurt kürü ile istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. 1 ayda 20 kilo zayıflatan sirkeli yoğurt...

3. GÖBEK VE BASEN ERİTEN ELMA SİRKELİ YOĞURT KÜRÜ

Göbek ve basen nasıl eritilir

Göbek ve basen nasıl eritilir

MALZEMELER: 3 yemek kaşığı az yağlı ya da yağsız yoğurt, 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 çay kaşığı pul biber

YAPILIŞI:

Aldığınız yoğurttan 3 yemek kaşık kadar olanı karıştırma kabına alın. Üstüne 1 yemek kaşığı elma sirkesi ile 1 çay kaşığı pul biber ilave edin ve güzelce karıştırın.

UYGULANIŞI:

2 haftadır düzenli şekilde gece yatmadan yarım saat önce tüketildiğinde basen ve göbekteki yağları eriten bu karışım ile 1 ayda 20 kilo verebilirsiniz.

Taze barbunya pilaki tarifinin sırrı ortaya çıktı! Taze barbunya pilaki nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Taze barbunya pilaki tarifinin sırrı ortaya çıktı! Taze barbunya pilaki nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 41

Norm life Bebeğim 2 yıl önce

Çok sağolun

Zehra 2 yıl önce

Güzel olurda ben emziriyorum nasıl olacak

Toplam 1 beğeni

hıghlander 2 yıl önce

Spor insanı acıktırdığı için,bu hareketlerin üzerine de şööööyle tereyağına eklenmiş bol kaşar üzerine 3 tane kocaman taze yumurta kırıp löpletmek..işte hayat bu! ; )

Toplam 1 beğeni

Elif 2 yıl önce

Harikasınız ben allahtan inceyim ama kız kardeşim için çok yararlı oldu gerçekten.

Toplam 1 beğeni

Norm Life Bebeğim 2 yıl önce

Evet bende bugün denicem

Toplam 0 Beğeni

mustafa 2 yıl önce

Karbonhidrat ve şeker aldığınız müddetçe milleti böyle hayallerle kandırmayın.Yediğiniz bal,şeker size yağ olarak geri döner.Sabahtan akşama kadar spor yapın isterseniz.

Toplam 6 beğeni

isimsiz 1 yıl önce

ozaman kendin böyle yap

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun