Tarçınlı su nasıl hazırlanır? Toz ve çubuk tarçınlı su ile kilo verme yöntemi

Sütlaç gibi tatlı ya da boza gibi içeceklerin üzerine serpilen tarçını dilerseniz zayıflamak için kullanabilirsiniz. Kilo verme kürleri arasında en popüleri olan tarçınlı suyun nasıl uygulanacağını ve hazırlanışını sizlere derledik. Çubuk tarçınlı su nasıl yapılır? Tarçınlı suyun faydaları neler, toz tarçınlı ve çubuk tarçınlı su işe yarıyor mu? İşte kilo verdiren tarçınlı su yapımı ve diyeti...

Mutfakta sıklıkla kullanılan baharat çeşitlerinden biri olan tarçın, yağ yakıcı özelliği ile kilo vermeyi son derece kolaylaştırıyor. Bölgesel zayıflamada bel ve göbek yağlarından şikayetçi olan kişilerin deneyerek tecrübe ettikleri tarçınlı süt, fark edilir derecede incelme sağlayarak fit bir görünüme sahip olma imkanı tanıyor. Yalnızca süt ile tüketiminde değil su ile beraber içildiği zaman da metabolizmayı hızlandırarak yağ yakma özelliği gösteren tarçınlı su ile sağlıklı ve kolay kilo verebilirsiniz. Tarçını gündelik hayatınızda ne kadar tüketirseniz tüketin yine de tatlıların üzerine serperek yediğinizde zayıflama sağlayamazsınız. Keskin bir tadı olması özelliğine sahip olan tarçını su ile beraber içerek zayıflama imkanını bir tık daha kolaylaştırmış oluyorsunuz. Bu nedenle sizde diyetisyeninizden onay alarak düzenli tarçınlı su tüketimi ile hızlı ve etkili kilo verebilirsiniz.

  • - Metabolizmanın hızlı bir şekilde çalışmasına yardımcı olur.
  • - Regl dönemi öncesinde içildiği zaman sancılara iyi gelir.
  • - Yağ yakıcı özelliği sayesinde bölgesel zayıflamada etkilidir.
  • - İştahı kapatarak uzun süreli tokluk hissi verir.
  • - Sindirim sorunlarına karşı kalkan görevindedir.
  • - Karın bölgesinde biriken yağları eritme de son derece etkilidir.
  • - Kişinin gün boyu enerjik olmasına yardımcı olur.

TARÇINLI SU ZAYIFLATIR MI? TARÇINLI SU KİLO VERMEDE İŞE YARIYOR MU?

Tarçınlı su diyeti nasıl yapılır? Tarçınlı su içerek zayıflama

Tarçınlı su diyeti nasıl yapılır? Tarçınlı su içerek zayıflama

Sindirim sistemini hızlandırmak ve yağ yakmak için kullanılan en etkili yöntemlerden biri tarçınlı sudur. Tarçınlı su, yağ yakıcı özelliği sayesinde vücudun enerji kaynağı olan yağ depolarının daha verimli bir şekilde kullanmasına yardımcı olur. Gün içerisindeki acıkma sürecini mümkün olduğunca uzatarak fazla yeme riskinizin önüne geçer. Kilo verdirmek dışında da faydaları olan tarçınlı su; kanseri önler, bağışıklığı güçlendirir, gözenekleri sıkılaştırır ve hafızayı güçlendirir. Zayıflama üzerindeki en büyük etkisini sindirimin hızlandırılmasıdır.

Sindirim sisteminin yavaş işlemesi demek kilo verme sürecini o kadar zorlaştıracak demektir. Bu nedenle zayıflama yolunda ilk ve en önemli adımlardan birisi de sindirimi hareketlendiren ve hızlı çalışmasını sağlayan detoksları, besinleri tercih etmekle sağlanır.

TARÇINLI SU İLE ZAYIFLAMA METODU! TARÇINLI SU İLE NASIL ZAYIFLANIR?

tarçınlı su ile kilo verme

tarçınlı su ile kilo verme

2 hafta boyunca düzenli olarak tüketildiği zaman zayıflamaya yardımcı ve metabolizmayı çalıştıran tarçınlı su diyeti ile sindirim sistemi problemlerinin önüne geçebilirsiniz. Düzenli uygulandığında 1 haftada 5 kilo verdirdiği de öne sürülen tarçınlı su diyetinde yağ yakıcı özellikten yararlanmak için doğru tüketim çok önemlidir.

Hem sağlıklı hem de kilo verdirici özelliğiyle bilinen tarçınlı suyun nasıl hazırlandığını ve zayıflama üzerinde tarçınlı suyun ne gibi etkilerinin olduğunu sizler için derledik.

Tarçınlı suyun hazırlanışı:

MALZEMELER

- 250 ml su

- 1 tatlı kaşığı tarçın ya da toz çubuk 

YAPILIŞI

Yapımı oldukça basit ve pratik olan tarçınlı su kürünü hazırlamak için 250 ml kadar suyun içine 1 tatlı kaşığı tarçın ilave edin ve kaynatın. Fokurdamaya başladıktan sonra hafif ılıdıktan sonra vakit kaybetmeden tüketin.

İŞTAH KAPATAN TARÇINLI SU NASIL YAPILIR? ÇUBUK TARÇINLI SU YAPIMI

Tarçınlı su diyeti nasıl yapılır?

Tarçınlı su diyeti nasıl yapılır?

MALZEMELER:

3-4 adet çubuk tarçın

5 bardak su

İsteğe göre biraz karanfil, kök zencefil, defne yaprağı, kök zerdeçal, elma dilimleri.

15 GÜNDE 5 KİLO VERDİREN TARÇINLI SUYUN TARİFİ:

Yukarıdaki malzemeleri bir arada bulunduran karışımı 10 dakika kaynatın. Kaynamaya yakın ocağı kapatacakken isteğe göre yukarıdaki malzemeleri ekleyin. Soğuduktan sonra oda sıcaklığında gün içerisinde tüketin. Tat vermek için içmeden önce limon da eklenebilir.

TARÇINLI SU NE KADAR TÜKETİLMELİ? ÇUBUK TARÇINLI SU NASIL İÇİLİR?

tarçınlı su ile zayıflama

tarçınlı su ile zayıflama

Sabah uyandığınızda aç iken ya da uyumadan önce içilmesi uygun olan tarçınlı su kürünü 10 gün boyunca içerseniz, vücudunuzdaki dinçliği ve değişimi fark edeceksiniz. En fazla 15 gün içilmesi tavsiye edilen tarçınlı su kürünün uygulanması ile olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

Yalnızca tarçın ve su tüketimi ile de yapılabilen karışıma farklı yağ yakıcı aromalar eklenerek kilo verme desteği arttırılabilir.

TARÇINLI SU ZARARLI MI? TARÇINLI SUYUN YAN ETKİLERİ:

Sağlıklı ve doğru tüketildiğinde kilo vermeye yarayan tarçınlı su 15 günden fazla tüketildiğinde vücutta rahatsızlık hissi uyandıran kabızlığa yol açabiliyor. Devamlı olarak ilaç içen tansiyon hastası kimseler için pek önerilmeyen tarçınlı su kan şekerinin düşmesine de sebep olabilir. Cerrahi operasyon geçireceklerin en az 15 gün önce tarçın tüketimini bırakması gerekir.

TARÇINLI SU DİYETİ İŞE YARIYOR MU? TARÇINLI SUYUN ZAYIFLATICI ETKİLERİ

Vücuttaki yağların yakılmasında son derece etkili olan tarçınlı su diyet programı boyunca en büyük yardımcınız olacaktır. Ancak unutulmamalıdır ki tarçınlı su içerek kilo verme sürecini destekleyebileceğiniz, sadece tarçınlı su ile zayıflayabileceğiniz anlamına gelmemektedir. Tarçınlı suyun haricinde sağlıklı beslenmeli ve günlük en az 1 saat yürüyüş yapmaya dikkat etmelisiniz.

Tarçınlı suyun faydaları

Tarçınlı suyun faydaları

BİR YORUM YAPIN 28

Mert 9 ay önce

Bende 3 gündür yürüyordum detoks suyu aldım Adeseden 3 kilo gitmiş

Nebiye 2 yıl önce

Tarçınlı su içiyorum, sabah aç karına 40 dk koşu bandında yürüyüş yapıyorum , akşam yemekten sonra 1 saat yürüyüş yapıyorum ve aralıklı oruç diyeti yapıyorum 2 haftada 3 kilodan fazla verdim. tarçınlı suyu normal içme suyuna atıyorum. kaynatmıyorum.

Toplam 3 beğeni

Osman Menteş 3 yıl önce

Arkadaşım içiyor, adamda göbek filan kalmadı. Ancak o kaynatmadan içiyor. Yarım litrelik pet şişeye bir çubuk tarçın, 4 adet kuru karanfil koyup gece bekletiyor. Sabahtan itibaren su niyetine bunu içiyor. Ben de aynı formüle bugün başlıyorum, umarım bende de işe yarar:)

Toplam 5 beğeni

Humay Bağırova 2 yıl önce

Eee nasil tarçinli su,faydasi varmi??. Tarcinin uzerine sıcak sumu,yoksa normal su dökmek gerek?

Toplam 0 Beğeni

Humay Bağırova 2 yıl önce

Eee nasil tarçinli su,faydasi varmi??. Tarcinin uzerine sıcak sumu,yoksa normal su dökmek gerek?

Toplam 0 Beğeni

Nazlı 3 yıl önce

Bende kullanmak istiyorum ama faydası olur mu acaba zayıflatır mı bana yardımcı olur musunuz kullanan kişiler Rica etsem

Toplam 4 beğeni

Yaren 3 yıl önce

Bende kullanıyorum ama karnımda acılar var sizde de oluyormu merak ettim

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun