Çörek otu ve yoğurt ile nasıl zayıflanır? Çörek otunu yoğurtla yerseniz...

Popüler kilo verdiren diyetler arasında yer alan çörek otu ve yoğurt ile sağlıklı yollardan kilo verebilirsiniz. Sağlık açısından şifa dolu olduğu bilinen ve etkisin kanıtlanan çörek otu ile yoğurdu beraber tüketerek zayıflayabilirsiniz. Kilo verdiren çörek otu ve yoğurt karışımı nasıl yapılır? Çörek otu zayıflatır mı? Çörek otu ve yoğurt karışımın faydaları neler? İşte kilo verdiren çörek otu ve yoğurt...

Sağlığımızı olumlu yönde etkilediği kadar diyet yapmamıza da yardımcı olacak çörek otu ve yoğurt karışımı, hızla kilo vermemizi sağlayan en etkili yollardan biridir. Vücudu tanımadan uygulanan bazı şok diyetler, kişiye yarardan çok zarar verip hızla eski kiloları almaya neden olabilir. Boşu boşuna aç kaldığınız yetmezmiş gibi yaptığınız diyetten de beklediğiniz etkiyi göremediğinizde hayal kırıklığı yaşamanız normaldir. Ancak sağlık açısından her derdin devası olan çörek otunu, birçok kilo verme küründe karşımıza çıkan yoğurt ile tükettiğiniz zaman hem sağlıklı beslenmiş olacak hem de kısa ve kolay yoldan sağlıklı zayıflayabilirsiniz.

TIKLA OKU: İNANILMAZ YÖNTEM! ÇÖREK OTU İLE KİLO VERME

ÇÖREK OTU VE YOĞURT İLE KİLO VERME SIRRI

Çörek otu ve yoğurt ile zayıflama

Çörek otu ve yoğurt ile zayıflama

Çörek otunun direkt olarak kendisini veya yağını kahvaltı yapmadan, öğle ve akşam yemeklerinden önce bir çay kaşığı miktarında ister yoğurt ister su ile tüketerek diyet uygulayabilirsiniz. Sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorsanız öğün arasında yoğurt tüketimine mutlaka yer vermelisiniz. Günlük 2 veya 3 kase tüketebileceğiniz yoğurda çörek otu ilave ederek iştahınızı kapatıp çok yemek yeme isteğinizi önleyebilirsiniz. Yemek öncesi tüketilen çörek otu, doyma hissi vererek diyete yardımcı olur.

Kolay sindirilebilmesi için aç karna alındığı zaman mide asidi ile temas halinde yoğurtla veya sütle tüketilebilir. Havanda ezip toz haline getirdiğiniz çörek otunu yoğurtla karıştırıp diyetteki mucizevi etkisinden yararlanabilirsiniz.

TIKLA OKU: ACELE ZAYIFLATAN YOĞURT DİYETİ

çörek otu ve yoğurt karışımı nasıl yapılır

çörek otu ve yoğurt karışımı nasıl yapılır

Zayıflamak için çörek otu ve yoğurdun hazırlanışı:

1 yemek kaşığı yağsız yoğurda 1 çay kaşığı çekilmiş çörek otu, 1 çay kaşığı kadar da zencefil koyup karıştırarak kürünüzü hazırlarsanız yemekten 30 dakika önce tüketilmelidir.

ÇÖREK OTU YAĞI VE YOĞURT İLE ZAYIFLAMA

İçerisinde faydalı protein ve mineraller bulunduran çörek otu, sindirimi kolay bir şekilde gerçekleştirmeye yarar. Aç karna uygulanacağı zaman süt ya da yoğurtla yemeniz gereken bu karışımı düzenli tüketerek kilo vermeyi kolaylaştırabilirsiniz. 1 çay kaşığı kadar çörek otunu, doğal sütten üretilmiş, yağsız, 1 fincan yoğurt içine karıştırarak da yiyebilirsiniz.

Çörek otu ve yoğurt karışımıa nasıl yapılır

Çörek otu ve yoğurt karışımıa nasıl yapılır

Yoğurdun kilo vermedeki faydaları

- Kilo vermeye yardımcı olarak zayıflama sürecini hızlandırır.

- Hazımsızlık problemi ile karşı karşıya olan kimselerin bol miktarda tüketmesi gereken bir besin kaynağıdır.

- Yağ yakıcı bir vazifesi olup fazlalık yağları ortadan kaldırmayı kolaylaştırır.

- Sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlar ve parlaklık sağlar.

ÇÖREK OTU KÜRÜ İLE KAÇ KİLO, NASIL VERİLİR?

Çörek otu ve yoğurt ile nasıl kilo verilir

Çörek otu ve yoğurt ile nasıl kilo verilir

Düzenli uygulanan çörek otu kürü ile yaklaşık 5-6 kilo verebileceğiniz çörek otu yöntemi ile rahat ve kolay kilo verme sağlayabilirsiniz. Kilo verme sürecinde yardım alabileceğiniz çörek otu her vücutta aynı etkiyi sunmasa da 20 günlük bir sürede en az 5 kilo zayıflayabileceğinizi söyleyebiliriz.

20. gün bittiği zaman vücudunuzun alışkanlık haline getirdiği bu küre 1 ay devam etmeniz önerilir, ancak her ihtimale karşılık doktordan onay almadan uygulamayınız.

METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇÖREK OTLU YOĞURT TARİFİ

Çörek otunun faydaları

Çörek otunun faydaları

MALZEMELER:

3-4 yemek kaşığı yoğurt
1 avuç semizotu
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
3 adet tam ceviz
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 tatlı kaşığı çörek otu

TARİFİ:

Semizotunu  güzelce doğradıktan sonra cevizleri büyük parçalara ayırın. Daha sonra bütün malzemeleri güzelce karıştırıp afiyetle tüketin.

Çörek otu ve yoğurtlu tatlı tarifi

Çörek otu ve yoğurtlu tatlı tarifi

Evde basen en kolay ve hızlı nasıl eritilir? Hızlı basen eritmede etkili yöntemler

İLİŞKİLİ HABER

Evde basen en kolay ve hızlı nasıl eritilir? Hızlı basen eritmede etkili yöntemler

BİR YORUM YAPIN 3

Esma 1 yıl önce

Ben çörek otuyla yogur yiyorum hep uyukum geliyor açaba yan etkisi olabilirmi açıklamaızı rica ederim

Toplam 1 beğeni

Firdevs 2 yıl önce

Yoğurtla zencefil cöcerk otu kaç öğün yenmeli

Toplam 1 beğeni

selma tas 3 yıl önce

ben bisey bilmek istiyorum ben bu uygulamayi hergûn aç karnina çörekotu yogurdu yiyorum ama saçimin beyazlamasini istemedigim icin aceba etkisini görûrmûyûm tek tûk beyazlama gördûm saçimda onu engellemek icin bu kûrû yapiyorum

Toplam 4 beğeni