Holywood yıldızlarını incecik yapan diyet! Ünlülerin bebek maması diyeti nedir, nasıl yapılır?

Dünyaca tanınan ünlü Holywood yıldızlarını bile mum gibi eden diyetler arasında bebek maması diyeti de geliyor. Zayıflamak uğruna denenmiş en tuhaf diyetlere adını ön sıralara yazdıran bebek maması diyeti ile kilo verme imkanı denenmiştir. Gün içerisinde tüketilecek olan kavanoz bebek mamaları ile gerçekleştirilen bu diyette dikkat edilmesi gereken önemli noktaları sizlere araştırdık. Bebek maması diyeti nedir, bebek maması diyeti nasıl yapılır? Bebek maması yiyerek zayıflanır mı? Bebek maması diyeti ile kaç kilo verilir? Holywood yıldızlarının uyguladığı diyet...

Zayıflama uğruna denenmiş en tuhaf diyet listeleri arasında yer alan bebek maması diyeti, özellikle de Holywood ünlüleri arasında tercih edilebilen kilo verme yöntemlerinden biridir. Günde 9 ya da 14 kavanoz bebek maması tüketilerek yapılan bebek maması diyeti ile sizde fiziksel görünümünüzde dilediğiniz inceliği yakalama imkanına sahip olabilirsiniz. Hem sağlıksız beslenme alışkanlıklarını bir kenara atmanıza yardımcı olan hem de vücudu toksinlerden arındıracak olan bebek maması diyetinin nasıl yapılacağını sizler için araştırdık. Bebek maması diyeti nedir? Bebek maması diyeti nasıl yapılır? Kilo verdiren Bebek maması diyeti ile nasıl zayıflanır? İşte kilo vermek için en ilginç diyetlerden biri: Bebek maması diyeti... Kalori değeri az olan bebek mamasının 100 gramında yaklaşık 62 kcal var demektir. Kadın ve erkek cinsiyetine göre değişkenlik gösterilen kalori miktarında beslenme programı ona göre ayarlanmalıdır. Kadınların günlük kalori ihtiyacı 1800 ile 2000 iken erkeklerin kalori miktarı 2200-2400 civarıdır.

BEBEK MAMASI DİYETİ NASIL YAPILIR? BEBEK MAMASI DİYETİ LİSTESİ

bebek maması diyeti nasıl yapılır?

bebek maması diyeti nasıl yapılır?

Sabah: En fazla 2 kavanoz bebek maması.
Ara öğün: 1-2 kavanoz bebek maması.
Öğle: 2-3 kavanoz bebek maması.
Ara öğün: 1 kavanoz bebek maması.
Akşam: Bebek maması, yağsız balık (ızgara ya da fırında yapabilirsiniz), yeşil yapraklı sebzeler, az yağlı süt ve proteinli diğer hayvansal gıdalar tüketilebilir.

BEBEK MAMASI İLE ZAYIFLAMA FORMÜLÜ

Normal hayatta tüketeceğiniz beslenme tabağı yerine tercih edebileceğiniz bebek maması kavanozu ile sağlıklı ve hızlı kilo verebilirsiniz. Gün içerisinde o kadar bebek maması yemek istemiyorsanız uygulayabileceğiniz bir diğer yöntem de sadece bol kalorili yiyecekler yerine bebek mamasının tüketimidir.

zayıflatan mama diyeti

zayıflatan mama diyeti

Püre haline getirilmiş minik kavanozlar tüketmeniz gereken ölçü miktarını aşmamak için etkilidir. Bebek maması diyetine uygun hareket ettiğiniz zaman hızlı kilo vermeniz hiç şüphesiz ki kaçınılmaz olacaktır. Her kavanoz besini toplamda 100 kalorilik olmalıdır.

Bebek maması diyetinde esas alınan en önemli özellik mamaların içindeki besleyici değerinin yüksekliğidir. Tuzsuz, yağsız, katkısız ve şekersiz olması diyet için en büyük artılardandır.

Bebek maması diyetinin uzun soluklu yapılmasının önerilmemesinin nedeni ise kavanozdaki mamaların yetişkinin değil bebeğin ihtiyaçlarına göre hazırlanmasıdır. Dolayısıyla da lif, kalsiyum ve D vitamini bakımından oldukça yetersizdir.

BEBEK MAMASI DİYETİNİN FAYDALARI VE ZARARLARI NELER?

bebek maması diyeti zararlı mı

bebek maması diyeti zararlı mı

ARTILARI:

Zararlı katkı maddeleri bulundurmayan saf ve vitamin destekli gıdadır.

Kavanozda tüketeceğiniz için iştah kontrol edici bir görevi olup fazla yemenizi önler. 

Glutensiz mamaları tercih etmek sağlığınız için daha uygun olacaktır.

Lezzetli bir diyet yapma imkanı sağlar.

EKSİLERİ:

Demir, çinko ve kalsiyum yetersizlikleri görünebilir.

Mineral eksikliğini günlük içeceğinizi 4 şişe maden suyu ile tamamlayabilirsiniz.

KAVANOZDA BEBEK MAMASI DİYETİNİ ÜNLÜLERDE YAPIYOR!

ünlülerin zayıflama diyeti

ünlülerin zayıflama diyeti

Dünya çağında tanınmış starlardan Lady Gaga ve Heidi Slimanebu'nun da bebek maması diyetini uyguladığı öne sürüldü. Bebek maması diyetinin esas kuralı; günlük 2 öğün ezilmiş meyve ve sebzeden yapılan bebek mamaları üzerine oluşturulmuştur.

Bu diyeti her ne kadar ünlülerin yaptığı da öne sürülse de 2-3 günden fazla yapılmasının sakıncalı olabileceği bilinmektedir. Doktorunuza sormadan kesinlikle uygulamayınız!

BİR YORUM YAPIN 0