İnanılmaz yağ yakan karışım tarifi! Yoğurda tarçın döküp yerseniz...

Evde hızlı zayıflamak ve yağ yakmak için yapabileceğiniz en etkili kür tariflerini sizler için haberimizde sıraladık. Sağlıklı ve ince görünüme ulaşmak için kilo verebileceğiniz basit ama işe yarar tarifler...

Kısa zamanca ince ve fit bir vücuda sahip olmak isteyen kadınların sayısı bir hayli fazla. Kilo vermek uğruna uygulanan onca diyet ya da zayıflama kürlerinin yanı sıra ilaveten düzenli olarak yapılan egzersizler yağ yakmayı dolayısıyla da kilo vermeyi son derece kolaylaştırmaktadır. Evde sağlıklı beslenmenin haricinde yağları çatır çatır yakmanıza yardımcı olacak süper karışım tarifleriyle fit görünüme kavuşabilirsiniz. Bel ve göbek çevresinde biriken yağları eritmek için bölgesel zayıflamaya birebir olan baharatlardan birisi de tatlılarda ve içeceklerde kullandığımız tarçındır. Sütlü tatlıların üzerine serpiştirildiğinde lezzet katan ya da süt veya salebin içinde hafif bir aroma tadı veren tarçını zayıflamak için bir de yoğurtla beraber yemeyi deneyin! Eğer tarçın tadından hoşlanmıyorsanız yine evde yapımı çok pratik ve etkili olan süper yağ yakıcı karışım tariflerini haberin detaylarından okuyabilirsiniz.

YAĞ YAKMAK İÇİN KÜR TARİFLERİ! DİYETE YARDIMCI KARIŞIMLAR

Yağ yakan tarçınlı yoğurt tarifi

Yağ yakan tarçınlı yoğurt tarifi

YAĞ YAKAN TARÇINLI YOĞURT TARİFİ:

-5 yemek kaşığı yoğurt 
-1 çay kaşığı toz tarçın

TARÇINLI YOĞURT YAPILIŞI:

İçi derin bir kaseye 5 yemek kaşığı kadar yoğurt koyup 1 çay kaşığı toz tarçın ilave edin ve güzelce karıştırın. Kahvaltıdan yarım saat önce veya akşam yemek yemeden 30 dakika önce tükettiğinizde yağ yakıp iştah kesecek olan bu karışımı afiyetle tüketebilirsiniz.

Limonlu yoğurt

Limonlu yoğurt

BAĞIRSAK ÇALIŞTIRAN EN KUVVETLİ YAĞ YAKICI KÜR: LİMONLU YOĞURT

Bağırsak sisteminin düzenli bir şekilde çalışıp yağ yakmasına yardımcı olacak limonlu yoğurt küründe 1 kase yoğurda yarım limon sıkıp 1 tatlı kaşığı pul biber ekleyin. Öğün öncesinde tüketildiği takdirde kilo vermeyi kolaylaştıracaktır.

HİNDİSTAN CEVİZLİ KAHVE! ÇATIR ÇATIR YAĞ YAKIYOR...

Süte ya da şekersiz Türk kahvesine 1 kaşık kadar Hindistancevizi yağı ilave edip vücutta yağ yakımını hızlandırır.

Hindistancevizi yağı kahve tarifi

Hindistancevizi yağı kahve tarifi

Bel kalınlaştıran ve göbek yapan yiyecekler! Göbek bölgesinde yağlanma nedenleri

İLİŞKİLİ HABER

Bel kalınlaştıran ve göbek yapan yiyecekler! Göbek bölgesinde yağlanma nedenleri
Kan testinde çıkan PLT neden yükselir? PLT yüksekliği hangi hastalıkların habercisidir?

İLİŞKİLİ HABER

Kan testinde çıkan PLT neden yükselir? PLT yüksekliği hangi hastalıkların habercisidir?

BİR YORUM YAPIN 0