Karabiber kilo verdirir mi? Yağ yakan en etkili karabiber kürü

Yağ yaktığı bilinen karabiber kürü ile dilerseniz sizde kısa zamanda fit görünüme kavuşabilirsiniz. Karabiber ile yağ yakımını kolaylaştırmak için deneyebileceğiniz muhteşem bir tarif! Yağ yakıcı karabiber kürü tarifi...

Yemeklerde tat aradığımız için sofralarımızdan bir türlü eksik etmediğimiz tuz ve karabiber ikilisinden aroma katan karabiberi zayıflamak için de kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Kimyon, limon suyu ve karabiber üçlüsü ile hızlıca zayıflayıp kilo verebilirsiniz. Damakta keskin bir tat bırakan 'piperine' bileşeninin kan dolaşımında yağı azalttığı tespit edilmiştir. Ayrıca tüketilen yararlı besin maddelerinin emilimi arttırmaya yarayan karabiberde kimyon ve limon suyunu da beraberinde tüketmek sindirimi kolaylaştırmaktadır. Peki diyette kilo vermenizi destekleyecek karabiber kürü nasıl yapılır diye merak ediyorsanız, işte tarifi:

KARABİBER KÜRÜNÜN YAPILIŞI:

MALZEMELER:

1 yemek kaşığı taze öğütülmüş karabiber,

1 yemek kaşığından daha az toz kimyon,

1 limonun suyu,

1 litre su

NOT: Tadını yumuşatmak için greyfurt suyu ya da portakaldan faydalanabilir, bal ilave edebilirsiniz.

Karabiber zayıflama kürü

Karabiber zayıflama kürü

KARABİBER KÜRÜ YAPILIŞI:

Limon suyunu su ile karıştırıp içine karabiber ilave edin. Ancak karabiberi katmadan önce kimyon ile harmanlayıp elekten geçirmeniz tavsiye edilir. Dolapta bekletip her yemek yedikten sonra yarım su bardağı kadar tüketebilirsiniz.

Doktor onayı almadan uygulamayınız...

BİR YORUM YAPIN 1

zafer gülten 3 yıl önce

bide soğuk algınlığını anında yok eden mucuzevi bir özelliği vardır---büyükçe bir bardak çaya karabiber koyup iç,sonra üstünü iyice örterek yatağa yat,bi güzel terle,yataktan kalkıp bi sıcak duş yap terini gider. sapasağlam olduğunu görürsün.

Toplam 4 beğeni