Sütlü kahve kilo aldırır mı? Evde yumuşak içimli diyet sütlü kahve tarifi

Filtre kahve gibi acı tat sevmeyenlerin favorisi olan sütlü kahvelerin diyetteki yerini sizlere araştırdık. Peki pek çoğumuzun büyük bir keyifle yudumlayarak içtiği sütlü kahve kilo aldırır mı? Diyette sütlü kahve nasıl yapılır? Diyet sütlü kahve tarifi:

Yumuşak içimli bir sütlü kahvesiz gününüzü geçiremiyorsanız sizlere müjdemiz var! Diyette ara öğünde tüketildiğinde sütlü kahvenin gün içerisinde uzun süre karnınızı tok tutacağını biliyor muydunuz? Özellikle de adet dönemlerinde bir anda gelen tatlı isteğini yatıştırmada ve vücudunda tatlı ihtiyacını doğal yollarla karşılamaya yetecek olan 1 fincan sütlü kahve şeker ilavesiz iken düşük kalori içermektedir. Protein ve karbonhidrat değeri ideal olan sütlü türk kahvesinde yaklaşık 30 kalori bulunmaktadır. Ayrıca içerisinde bulundurduğu kafein etkisiyle metabolizma hızı yükselecek ve vücudun daha hızlı kalori yakmasını sağlayacaktır. Gün içerisinde en fazla 2 fincan sütlü kahve içebilir, kahvenizde bal, şeker ya da tatlandırıcı kullanmamalısınız. Üçü bir arada kahve ya da şekerli kahve içme alışkanlığı kilo alımını da beraberinde getirebilmektedir.

SÜTLÜ KAHVE TARİFİ! DİYET SÜTLÜ KAHVE NASIL YAPILIR?

MALZEMELER:

- 1 su bardağı su 

- 1.5 tatlı kaşığı kuru kahve tozu

- 1 Su bardağı süt (Tam Yağlı)

HAZIRLANIŞI:

Büyük cezveye 1 su bardağı sütü ve suyu dökün. Daha sonra kahveyi ekleyip, güzelce karışana kadar karıştır. Ardından orta ateşe alıp, kaynamasını bekleyin. Kaynayınca servise hazır hale getirin.

Haşimato hastalığı nedir? Haşimatonun belirtileri nelerdir? Haşimatonun tedavisi var mı?

İLİŞKİLİ HABER

Haşimato hastalığı nedir? Haşimatonun belirtileri nelerdir? Haşimatonun tedavisi var mı?

BİR YORUM YAPIN 0