Kuru kayısı suyu ile zayıflama! Sabah aç karna kayısı suyu içerseniz...

Sabahleyin uyandığınızda tüketeceğiniz 1 bardak kayısı suyu ile yağlarınızdan kısa zamanda kurtulabilirsiniz. Hızlı ve sağlıklı zayıflamanın en büyük destekcilerinden olan kayısı kürü ile fit kalmanın yolu...

Bağırsak sağlığına iyi gelen atıştırmalıklardan biri olan kuru kayısı, diyette tüketilebilecek en güzel ara öğünlerden biridir. Sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz hareketleriyle birlikte çok daha hızlı yağ yakabilir, istediğiniz görünüme kısa zamanda kavuşabilirsiniz. Sülfür dioksit ile işlendiği için canlı turuncu renge sahip olan kuru kayısı, özellikle de sindirim için önemli bir meyvedir.

  • Zayıflama sürecinde atıştırmalıklar arasında daha çok kuru kayısının tercih edilme nedeni ise, sindirimi kolaylaştırması, lifli bir özelliğe sahip olması, uzun süre acıktırmaması ve böylelikle de daha az yemek yemeyi sağlamasıdır.  Demir eksikliği olan kimseler için güçlü demir kaynağı olan kuru kayısı, gündelik hayatta görülen kabızlık sorununa iyi gelirken fazla tüketildiğinde de ishale neden olduğu için dikkatli tüketilmelidir.

İçeriğindeki antioksidan özelliği de cildi arındıran, sivilce ve aknelere iyi gelen kuru kayısı, bu konuda çare arayanlara önerilebilecek ideal bir besin. Peki yağ yakan kuru kayısı kürü nasıl yapılır? Kuru kayısı suyu ile kilo verme...

YAĞ YAKAN KURU KAYISI SUYU İLE ZAYIFLAMA KÜRÜ

MALZEMELER:

2 tane kuru kayısı
1 su bardağı su
6 damla limon suyu

YAPILIŞI:

Gece uyumadan önce kuru kayısıları ikiye ayırıp daha sonra bir bardak oda sıcaklığındaki suyun içine ilave ederek, üzerine de limonu sıkarak bir gece boyunca bekletin. Sabah kalkınca aç karna bu karışımdan tüketerek diyetinizi destekleyin.

KURU KAYISI KÜRÜNÜ UYGULARKEN DİKKAT EDİLECEKLER:

Kuru kayısı karışımını tükettikten ortalama 15 dakika sonra farklı bir şey yemeyin. Yağların erimesini sağlayacak bu karışımı en çok 21 gün deneyin ve 7 gün dinlenerek 4 haftayı bu şekilde bitirin. 7 günden sonra yeniden uygulayabilirsiniz..

Sabah aç iken tüketeceğiniz limonlu su tansiyonunuzu düşürebilir dikkat etmekte fayda var. Kayısıdan dolayı ilk başlarda ishal olabilirsiniz, endişelenmeyin. Yinede doktor onayı almadan tüketmeyin.

Hamileler patlamış mısır yiyebilir mi?

İLİŞKİLİ HABER

Hamileler patlamış mısır yiyebilir mi?

BİR YORUM YAPIN 0