Çörek otu yağı zayıflatır mı, ne işe yarar? Zayıflamak için çörek otu yağı kullanımı

Sağlıklı ve doğal yöntemlerle kilo vermenin yollarını arıyorsanız bir de çörek otu yağı ile kilo vermeyi deneyin! Hem sağlık için hem de zayıflamanızı kolaylaştırmak için güçlü bir yağ yakıcı nitelikte olan çörek otu yağını diyette tüketebilirsiniz. Aç karnına çörek otu yağının faydaları neler? Evde çörek otu yağı tarifi...

Hızlı kilo verme yolları arasında ismini sıklıkla duyduğumuz bitkisel yöntemlerden biri olan çörek otu yağı ile formunuzu korumak mümkün. İştah kapatmanın sağlıklı ve doğal formülleri arasında geçen çörek otu, kilo problemi yaşayan kimselerde görülen kabızlık sorununa da en etkili çözümdür. Bağırsaklar üzerinde oluşan katılaşmayı önleyerek nem dengesini seviyeli bir şekilde tutan çörek otu, kilo verirken de sağlık için de en büyük yardımcılardandır. Özellikle de karaciğer yağlanması oluşan kişilerdeki bu yağlanmayı en etkili şekilde çözen çörek otu, böylelikle o bölgeyi temizlemiş olacağı daha hızlı zayıflamaya da zemin hazırlayacaktır.

Düzenli kullanıldığı zaman vücudun hızla kendine gelmesini sağlayıp biriken fazlalık yağları çatır çatır yakacağı da göz ardı edilemeyecek bir gerçektir. Çörek otunun kendisinin ayrı yağının ayrı şifa olduğunu göz önünde bulunduracak olursak; ham halini yemeklerde görebiliyoruz. Peki yağını? Çörek otu yağı ile kilo vermeyi denemek isteyenler için sizlere rehber olacak bilgiler! 

SABAH AÇ KARNA ÇÖREK OTU YAĞI İÇMENİN FAYDALARI

Sabah uyandığınızda aç karnına 1 tatlı kaşığı miktarında çörek otu yağı içilir ve 30 dakika sonra kahvaltı yapılır. Ara öğünlerde tercih edilen yoğurt, ayran ve sütün içine de az miktarda bu yağdan ilave ettiğiniz takdirde etkisini kısa zamanda görebilirsiniz. Ayrıca uyumadan önce 1 bardak ılık suyun içine 1 çay kaşığı çörek otu yağı döküp tüketmeyi ihmal etmemelisiniz.

ZAYIFLATAN ÇÖREK OTU YAĞ TARİFLERİ

çörek otu yağı ile kilo verme

çörek otu yağı ile kilo verme

  • İLK YÖNTEM:
  • Sabahleyin uyanınca yatağınızın yanında bulundurduğunuz masadan 1 bardak su içmeyi ihmal etmeyin. Ancak bu suyu içmeden önce 1 çay kaşığı kadar çörek otu ve 1 tatlı kaşığı elma sirkesi eklemeyi unutmayın!
  • İKİNCİ YÖNTEM:
  • Bir su bardağına katılan 1 tatlı kaşığı toz tarçını bal ile karıştırın. 2 tatlı kaşığı çörek otu yağını ekleyip güzelce karıştırarak bu yağdan için. 30 dakika boyunca ağzınıza bir şey sokmayın.

EVDE ÇÖREK OTU YAĞI TARİFİ

Çörek otu yağını evinizde sağlıklı bir şekilde yapmak için 2 yemek kaşığı çörek otu tohumunu havanda veya robotta ezin. Eczaneden satın alabileceğiniz 200 ml koyu renkli şişe için öğütülen çörek otunu koyup üzerine zeytinyağı ilave edin. Ağzı sıkıca kapalı şekilde 1 hafta bekletip birkaç defa sallayın.

ÇÖREK OTU YAĞININ ZAYIFLATMADA Kİ ETKİSİ NEDİR?

Kolay kilo verebilmek için hızlı çalışır vaziyette olması gereken metabolizmamızın normale oranla daha hızlı ve etkili çalışması için beslenme listesinde metabolizma hızını arttırmaya yönelik besinlerde yer vermeliyiz. Bu sayede hareket halinde olan vücudunuz daha kolay yağ yakımı sağlayacak ve daha hızlı kilo vermiş olacaksınız. 

Vücudun olduğunuzdan daha fazla kilolu görünmesine sebep olan ödem problemini çörek otu yağı ile kolayca atlatabilirsiniz. Düzenli tükettiğiniz takdirde ilk birkaç hafta içinde hızla değişen kilo dengenizi fark edebilirsiniz.

Kışlık domates turşusu nasıl yapılır? Evde kolay domates turşusu tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Kışlık domates turşusu nasıl yapılır? Evde kolay domates turşusu tarifi
Yüksek oranda toksin atan mucize: Zahterin faydaları nelerdir? Zahter çayı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Yüksek oranda toksin atan mucize: Zahterin faydaları nelerdir? Zahter çayı nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0