Çörek otu ve elma sirkesi ile zayıflama yöntemi! Doğal elma sirkesi tarifi

Doğal elma sirkesi ve çörek otu ikilisi ile beraber sağlıklı yollarla kilo vermeyi kolaylaştırabilirsiniz. Hızlı ve sağlıklı zayıflamanın formüllerinden olan elma sirkesinden yardım alarak diyet sürecinizi kolaylaştırabilirsiniz. Diyet için evde doğal elma sirkesi nasıl yapılır?

Mutfakta çoğu zaman hamur işleri tariflerinde geçen çörek otu gündelik hayatımızda birçok alanda vücudumuza yarar sağlıyor. Sağlık açısından oldukça faydalı olduğu gibi metabolizmayı hızlı çalıştırması özelliğiyle diyette de kilo verme sürecini hızlandırıyor. Sağlıklı ve kalıcı yollarla incelmek isteyen tüm kadınlara hitap eden çörek otu diyetini elma sirkesi ile kuvvetlendirebilirsiniz. Aynı zamanda gün içerisinde acıkma süresini kısaltıp uzun vadeli tokluk sağlamaya da yarayan çörek otunu doktorunuzun kontrolü ile beraber diyet listesine dahil edebilirsiniz. Elma sirkesi vücuttaki toksinleri arındırmak için diyette işinize yarayacağı gibi sağlığınıza da katkı sağlayacaktır. Kilo verme problemi olan kimselerin diyette sağlıklı yollarla zayıflayabileceği doğal elma sirkesi tarifini haberimizin detaylarında bulabilirsiniz. İşte çörek otu ve elma sirkesi ile zayıflamanın yolu...

3 ayda 24 kilo zayıflatan elma sirkeli sarımsak turşusu! Sarımsak turşusu tarifiİLİŞKİLİ HABER3 ayda 24 kilo zayıflatan elma sirkeli sarımsak turşusu! Sarımsak turşusu tarifi

ÇÖREK OTU VE ELMA SİRKESİ İLE KİLO VERME YÖNTEMİ!

elma sirkesi ve çörek otu ile zayıflama yöntemi

elma sirkesi ve çörek otu ile zayıflama yöntemi

Sağlık açısından son derece faydalı olduğu bilinen elma sirkesi günümüzde temizlikten yemeğe, yemekten bakıma kadar daha birçok alanda kullanılabilen mucize bir besin kaynağıdır. Kilo vermek isteyen kimselerin tercih edebileceği elma sirkesi diyetlerinde esas kural aç karna tüketilmesi olduğu gibi bu besinle kilo vermenin bir yolu daha var! Ölümden başka her şeyin ilacı olan çörek otunu elma sirkesi ile birlikte tükettiğiniz zaman kısa zamanda kolaylıkla fazlalık kilolarınızdan kurtulabilirsiniz.

Bunun için bir su bardağı suya bir çorba kaşığı elma sirkesi ilave edin ve üzerine de 1 çay kaşığı çörek otu koyun. Üzerini kapatıp 1 saat beklettikten sonra kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Herhangi bir mide probleminiz yoksa içebileceğiniz bu karşımla sağlığınızı ve formunuzu koruyabilirsiniz. Doktor onayı almadan uygulamanızda fayda var.

Sabah uyanınca aç karna sirke içilir mi? Saraçoğlu elma sirkesi diyeti nasıl yapılır?İLİŞKİLİ HABERSabah uyanınca aç karna sirke içilir mi? Saraçoğlu elma sirkesi diyeti nasıl yapılır?

EVDE DOĞAL ELMA SİRKESİ TARİFİ! ELMA SİRKESİ NASIL YAPILIR?

Elma sirkesi diyeti

Elma sirkesi diyeti

MALZEMELER:

8-9 tane elma,

2 litre su,

2 yemek kaşığı bal,

1 tatlı kaşığı tuz, Kavanoz.

YAPILIŞI:

Elmanın sap ve çekirdeklerini oyup kaseye koyun. Üzerini örtecek kadar su ilave edip, diğer malzemeleri kavanoza ekleyin. Tülbent ya da bez ile örtülü olan kaseyi ilk günlerde sürekli ilerleyen zamanlarda haftada 1 karıştırın. En az 2 ay geçtikten sonra mantar küfü oluşabilir bu doğal bir durumdur.

BİR YORUM YAPIN 0