Sade soda zayıflatır mı? Kilo vermek için maden suyu ne zaman içilir?

Hazımsızlık ve mide problemleri için çok iyi geldiği bilinen maden suyunun aynı zamanda kilo vermeye yardımcı olduğu bilinmektedir. Metabolizma hızlandırma ve yağ yakmayı kolaylaştıran maden suyunu gün içerisinde 2 defa tüketebilirsiniz. Zayıflamak için maden suyu ile ilgili bilinmesi gerekenler...

Özellikle de yemek yedikten sonra midenin rahatlaması için içilen maden suyu, tam bir mineral deposu olduğundan uzmanların da önerdiği tavsiye içeceklerden biridir. Sağlık açısından yararlı olduğu gibi diyette kilo vermeyi de kolaylaştıran maden suyu içerisindeki karbondioksit ve çözünmüş minerallerle sağlığı olumlu yönde etkilemektedir. Sade bir maden suyu ve soda içerisinde 0 kalori barındırdığı için herhangi bir kilo alımına neden olmaz. Ancak, 1 şişe kadar meyveli sodanın 94, 1 su bardağı meyveli sodanın ise 75 kalori içerdiği bilinmektedir. Soda ve maden suyu kalorisi markaya göre değişkenlik gösterebilir. Yemek yedikten hemen sonra tüketilen sodanın insan vücudunda olumsuz etki göstererek dengeyi sarsabileceği de bilinmektedir. Doktor kontrolü ile tüketilmesi önerilen soda ve maden suyunun diyetteki etkisini sizlere derledik.

Limonlu maden suyu zayıflatır mı? Maden suyu ile kilo verme kürüİLİŞKİLİ HABERLimonlu maden suyu zayıflatır mı? Maden suyu ile kilo verme kürü

ZAYIFLAMAK İÇİN MADEN SUYU NE ZAMAN İÇİLİR?

Günlük alınması gereken mineral desteğini karşılayabilecek en güzel içecek mineralli sulardır. Vücudun fonksiyonlarını doğru düzgün bir şekilde yerine getirebilmesi için faydalanabileceğiniz maden suyunu sabah vakti, gün ortasında veya vücutta susuzluk arttığı zamanlarda ihtiyaç duyulan su oranını giderebilirsiniz.

Ayrıca maden suyunun mineralli yapısı ile vücudun daha zinde ve canlı kalmasını sağlayacaktır. Gün içerisinde 2 defa tüketeceğiniz maden suyuna fesleğen ve nane gibi otları da ilave ederek tüketebilirsiniz.

MADEN SUYUNUN KİLO VERMEYE ETKİSİ NEDİR?

Yapılan çalışmalardan elde edilen bilgilere göre, yemek yedikten sonra maden suyu tüketmenin kilo verdirmeye daha fazla yardımcı olduğu gerçeği ortaya çıkmıştır. Midenin hızlı bir şekilde dolması konusunda etkili olan maden suyu, alınabilecek kcal değerini de azaltır. Vücutta metabolizma hızını arttıran maden suyu, spor yaparken de daha zor yorulmanızı sağlar.

Mide asidini eşitleyerek daha kolay sindirme işlemi gerçekleştiren maden suyu, kilo vermek için ideal miktarlarda tüketilebilir.

Meyan kökünün faydaları nelerdir? Meyan kökü çayı nasıl yapılır? Meyan kökü ne işe yarar?

İLİŞKİLİ HABER

Meyan kökünün faydaları nelerdir? Meyan kökü çayı nasıl yapılır? Meyan kökü ne işe yarar?

BİR YORUM YAPIN 0