41 kilo veren Damla Ersubaşı'nın son hali sosyal medyada olay oldu!

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle akıllara kazınan Damla Ersubaşı 2018'de mide küçültme ameliyatı sayesinde 6,5 ayda 41 kilo vermişti. Sık sık sosyal medyadan paylaşım yapan Ersubaşı 13 günde 6 kilo daha verdi. Ersubaşı'nın son hali herkesi şaşırttı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle akıllara kazınan Damla Ersubaşı, 41 kilo vermişti. 

6,5 ayda 41 kilo veren genç oyuncu Damla Ersubaşı, zayıflama sürecini ve yaşadığı sıkıntıları anlatmıştı.

damla ersubaşı

damla ersubaşı

"Ben diyeti denedim, sporu denedim ama hiçbir şekilde kilo veremedim, vücudum yağ yakmıyordu. 90 kilogramdım %45 yağ oranı vardı. Son çarem ameliyat olmaktı. Kilolu olmam benim hareketlerimi etkiliyordu, hayatımı zorlaştırıyordu doktora gittim diyet yaptım, spor yaptım ama kilo veremedim. Son çare ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat sonrası 6.5 ayda 41 kilo verdim."

"Bu süreçte öncesi ve sonrasında psikolojik destek aldım. Kendinizi hazırlamak çok önemli bu süreçte, ameliyat sonrası da çok zorlandım bir yıl iki yıl... Ameliyat olduktan sonra çok mutlu oldum. Şu an istediğim kilodayım ve olmam gereken kilodayım. Ben kiloyu verdim, istediğimi yiyebilirim' diye bir şey yok. Yoksa en başa dönerim, yediklerime dikkat ediyorum. Kilomu korumak zorundayım. Ekmeği hayatımdan çıkardım, daha protein ağırlıklı besleniyorum. Hamur işi, makarna artık tercih etmiyorum, tabi canımın istediği zamanlar oluyor ama yine de dikkat ediyorum."

Son dönemde estetikleriyle dikkat çeken Damla Ersubaşı, "Kendimi daha iyi hissediyorum. Minik dokunuşlar yaptırdım. Ayrıca bunu herkes yaptırıyor, çok normal bir şey" dedi.

damla ersubaşı son hali

damla ersubaşı son hali

Damla, "Yanağıma, dudağıma, çeneme, burnuma dolgu yaptırdım. Botoksum da var" demişti.

damla ersubaşı

damla ersubaşı

13 GÜNDE 6 KİLO DAHA VERDİ

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve yaptırdığı estetiklerle sık sık adından söz ettiren Ersubaşı, 13 günde 6 kilo verdiğini söyledi. 

sihirli annem tuğçe

sihirli annem tuğçe

Daha önce saçlarını siyah boyatan Damla Ersubaşı radikal bir kararla şimdi de saçlarını kısacık kestirdi. Damla Ersubaşı, sosyal medya paylaşımına 'Saç perileri geldi demiştim' notunu da eklemeyi ihmal etmedi.

damla ersubaşı 47 kilo verdi

damla ersubaşı 47 kilo verdi

İşte sosyal medyayı sallayan Ersubaşı'nın son hali…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Irene Papas hayatını kaybetti!

Hülya Koçyiğit bombayı patlattı! Tarık Akan'ın bilinmeyenleri ağızları açık bıraktı

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Koçyiğit bombayı patlattı! Tarık Akan'ın bilinmeyenleri ağızları açık bıraktı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

abdullah ünal 1 yıl önce

birkaç ufak dokunuş kalmış