3 haftada iğne ipliğe döndürüyor! Metabolizma hızlandıran chia tohumlu zerdeçallı karışım!

Kahvaltı yerine uygulayabileceğiniz bu tarifle birlikte bütün fazlalıklarınızdan kurtulmanız mümkün. Instagram'da popüler hale gelen ve metabolizma hızlandıran chia tohumlu zerdeçallı karışım zayıflamak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak. İçerdiği kayısı, zerdeçal ve chia tohumu sayesinde hem lezzetli bir öğün hem de sağlıklı bir şekilde kilo vermenizi sağlıyor. İşte 3 haftada iğne ipliğe döndüren o sihirli karışım;

Hazırlaması oldukça kolay olan ve internette en etkili kilo verdiren tarifler arasında yer alan chia tohumlu zerdeçallı sütlü karışım ile fazla olan kilolardan kurtulmanız mümkün. Akşam fazla kaçırılan yemeklerden sonra da uygulayabileceğiniz bu karışım gün boyu tok tutma özelliğine sahip. Süt ile birleştiğinde antibiyotik özelliği sağlayan zerdeçal karışımı hazımsızlık ve şişkinlik gibi sorunları da ortadan kaldırıyor. Müthiş zayıflama yöntemi olarak adlandırılan kuru kayısılı zerdeçallı karışım 3 hafta boyunca uyguladığınız takdirde gözle görülür zayıflama ve hafifleme hissedeceksiniz. İşte her dönem uygulayabileceğiniz etkili olan kuru kayısılı zerdeçallı muhteşem kür:

Sassy suyu nasıl yapılır? Zencefilli sassy suyu tarifi! Sassy suyu faydaları nelerdir?İLİŞKİLİ HABERSassy suyu nasıl yapılır? Zencefilli sassy suyu tarifi! Sassy suyu faydaları nelerdir?

METABOLİZMA HIZLANDIRAN CHİA TOHUMLU ZERDEÇALLI DETOKS TARİFİ!

MALZEMELER:

  • 3 adet kuru kayısı
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 yemek kaşığı chia tohumu
  • 1 su bardağı süt (kefir ya da ayran ile yapabilirsiniz)

İsteğe göre:

  • 1 yemek kaşığı yulaf ve1 bütün ceviz ekleyebilirsiniz. 

YAPILIŞI:

- 3 adet kuru kayısıyı bir blendırın içine kesip atın. Daha sonra zerdeçal ve chia tohumunu ekleyin.

- Son olarak üstüne 1 su bardağı sütü ekleyip blendırdan geçirin.

İşte sihirli karışımınız hazır...

Kuru kayısılı zerdeçallı sütlü karışım

Kuru kayısılı zerdeçallı sütlü karışım

CHİA TOHUMLU ZERDEÇALLI DETOKS ​ NE ZAMAN TÜKETİLMELİ?

Sabah kahvaltı yerine içilmesi tavsiye edilen bu karışım aynı zamanda lezzetiyle de birçok kişi tarafından tavsiye edilmektedir. 

3 gün kahvaltı yerine tüketebileceğiniz bu karışım ile gün boyu yağ yakımını sağlayabilirsiniz.

Kuru kayısılı zerdeçallı sütlü chia tohumlu karışım

Kuru kayısılı zerdeçallı sütlü chia tohumlu karışım

CHİA TOHUMLU ZERDEÇALLI DETOKS KAÇ KİLO VERDİRİR?

Metabolizma çalıştırın bu etkili karışım sayesinde 3 günde 2 kilo vermeniz mümkün. Daha hızlı sonuç almak için günde en az yarım saat yürüyüş veya mekik çekebilirsiniz.

Düzenli uyguladığınız takdirde bu tarifle birlikte kalıcı olarak vücuttaki fazlalıklardan kurtulabilirsiniz.

Aralıksız 3 gün boyunca tüketip ara verdiğiniz takdirde sonuca inanamayacaksınız.

chia tohumlu zerdeçallı detoks

chia tohumlu zerdeçallı detoks

CHİA TOHUMLU ZERDEÇALLI DETOKSUN FAYDALARI

  • Zerdeçal ile süt birlikte tüketildiğinde vücutta temizleyici işlevi gören bu muhteşem baharat, karaciğerde yağ asidi birikimini önler.
  • Kayısı ve zerdeçalın bir araya gelmesiyle birlikte hazımsızlık ve şişkinlik gibi sorunlar ortadan kalkar. Ayrıca ülser ve mide şişkinliklerine de iyi gelir.
  • Süt ve chia tohumu bağırsak hareketlerinin düzenlenmesini sağlıyor hem de kabızlık problemini ortadan kaldırıyor. 
  • Zerdeçallı süt birleştiğinde antioksidan özelliğinden dolayı serbest radikallerle mücadele ederek cilde zarar veren etkenleri ortadan kaldırır. 

EDİTÖR NOTU: BU İÇERİK YALNIZCA BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. KESİN ZAYIFLAMAK İÇİN MUTLAKA BİR UZMAN GÖRÜŞÜ ALINMALI VE BİR SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURULMALIDIR.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Milli DAMAT 10 ay önce

Ben igne iplik degil yok oldum beyaaa..